URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

La reina Letícia vestida de blanc, fa una visita a l'equip de Rugby femení

Letícia ha volgut recolzar l'esport femení visitant una sessió d'entrenaments de la selecció femenina de Rugby 7
La reina Letícia amb l'equip de Rugby | CatalunyaDiari.cat

 

La reina Letícia ha fet acte de presència en una sessió d’entrenaments de Rugby femení per recolzar l’esport femení, com ja ha fet altres vegades. Així doncs, a l’estadi de Rugby de la Universitat Complutense de Madrid, universitat que la va veure formar-se com a periodista, va tenir lloc una trobada entre la reina Letícia i la selecció femenina de Rugby 7, que s’està preparant per al pròxim torneig preolímpic.

 

La reina opta per un conjunt blanc

Letícia lluïa un ‘look’ que no tenia en compte la calor madrilenya, amb uns pantalons de vestir i camisa de màniga llarga blanca; en el seu darrer acte públic, la reina havia també mostrat signes que la calor no afecta gaire la seva manera de vestir, ja que es va presentar amb un ‘look’ molt hivernal a la reunió de treball a la qual va assistir com a presidenta d’honor de l'AECC.

 

La reina Letícia ha optat per un conjunt blanc | CatalunyaDiari.cat

 

Amb el color blanc com a protagonista, aquesta vegada la reina ha passejat enfundada en un pantaló de camall ample amb una camisa blanca estil saharià de Carolina Herrera; el ‘look’ el completava amb un cinturó blanc del mateix estil per marcar les seves corbes i unes espardenyes de color beix de la firma Mint&Rose que sol lluir durant els seus dies de vacances.

 

També et pot interessar...