Violeta Mangriñán, ingressada a l'hospital per un problema desconegut

De moment es desconeixen els motius de la seva estada a l'hospital
Imatge de Violeta al plató de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Els problemes de salut de Violeta continuen. Després d’abandonar ‘Supervivientes’ per problemes a la vesícula, sembla que el seu estat de salut no acaba de millorar. Tot i haver abandonat el concurs, Violeta ha estat dues setmanes assistint a entrevistes i platós de televisió, i fins i tot havia concedit una entrevista a la revista ‘Lecturas’ en què parlava de la seva mala relació amb el seu pare.

 

Violeta i els seus problemes de vesícula

Durant aquestes setmanes, res s’ha sabut de l’estat de la seva vesícula, ja que la concursant tampoc havia mencionat res sobre el tema, tot i que ella mateixa explicava en sortir de l’illa d’Hondures que s’havia de sotmetre a una operació que no podia fer-se allí perquè no disposaven dels mitjans adequats: «La cosa ha d’anar millorant a poc a poc, ara està inflamat i una mica infectat però, si no passa res, me la trauran en uns mesos i si la cosa va malament, me l’hauran de treure d’urgència, que espero que no sigui així».

 

Des d’aleshores no se sabia res del seu estat de salut fins ara, en què Violeta acaba de publicar uns ‘stories’ a Instagram on apareix tombada en un llit d’hospital amb la frase: «El meu lloc preferit jeje».

 

Violeta Mangriñán a l'hospital | INSTAGRAM

 

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ no ha volgut donar més detalls del seu ingrés ni explicacions de per què estava allí, així que tot sembla indicar que ho farà en el proper episodi el seu canal a Mtmad, en el qual Violeta informa de la seva vida quotidiana mitjançant vídeos i entrevistes.

 

També et pot interessar...

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!