Violeta Mangriñán confessa haver passat una infància molt dura

L'ex concursant de 'Superviventes' se sincera i relata la seva dura relació amb el seu pare
Violeta va viure una infància molt dura | TELECINCO

 

Violeta Mangriñán és un dels personatges televisius més de moda en l'actualitat. El seu recent pas per 'Supervivientes' ha marcat un abans i un després en la seva vida. A banda de la seva ruptura amb Julen i la seva nova relació amb Fábio, l'ex concursant de 'Supervivientes' torna a estar al focus mediàtic a causa d'una de les seves confessions més dures.

 

Violeta va haver d'allunyar-se de la seva germana i de la seva mare

La que va ser tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha revelat a la revista 'Lecturas', que la seva infància no ha estat gens fàcil, ja que va haver de passar moments molt difícils com el divorci dels seus pares. Violeta ha reconegut que la seva relació amb el seu pare no ha estat gens bona. A partir del divorci, ella va haver d'anar a viure amb el seu pare, mentre que la seva germana petita, la Lila, va marxar amb la seva mare. Aquesta separació no li va fer gens bé a Violeta.

 

 

El pare de Violeta no ha estat un bon referent per a ella

La jove valenciana ha explicat que molts cops el seu pare era molt descuidat i s'oblidava d'ella, motiu pel qual Violeta ha hagut de buscar-se la vida des de molt jove. Amb 20 anys va decidir marxar-se i fins i tot va demandar al seu pare. La seva infància ha estat molt dura a causa de la relació amb el seu pare, però l'exconcursant de 'Supervivientes' ha afirmat que ja l'ha perdonat.

 

Possible retorn a 'Supervivientes'

S'ha especulat molt amb el possible retorn de la valenciana a la propera edició del reallity, ja que el va haver d'abandonar per causes mèdiques. Altres concursants com Antonio Tejado, també van participar en dues edicions diferents pel mateix motiu. Els seus pares s'oposen a la idea que la seva filla torni a anar a Hondures, considerant que la salut és més important.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Violeta podria tornar a la pròxima edició de Supervivientes | Telecinco
 

També et pot interessar...