Irene, la guanyadora de 'La Ruleta de la Suerte'

'La Ruleta de la Suerte' dona el premi més gran de la història del programa

Irene aconsegueix fer-se amb un pot de 12.374 euros

Antena 3 està més generosa que mai. Almenys a la força, ja que els participants dels seus concursos no fan més que guanyar els pots.  Després de l'èxit històric de 'Los Lobos' a '¡Boom!', ara arriba Irene i s'emporta el pot més alt que mai ha tingut 'La Ruleta de la Suerte'. 

La concursant va aconseguir un premi per sorpresa de tots després d'avançar a Álex que, en un principi, semblava el candidat més ferm a fer-se amb el premi. En una primera ronda Irene es va fer amb la xifra de 4.375 euros, però no va ser fins a la ronda final, a la ruleta petita, quan va aconseguir els esperats 8.000 euros. 

Un pot de 12.374 euros i una audiència d'1,4 milions d'espectadors

Així doncs, Irene es va emportar un total de 12.375 euros, convertint-se així en el pot més alt que mai s'havia emportat en popular programa dels migdies d'Antena 3. No hi ha dubte que Irene es mereixia el premi, ja que els seus rivals van poder veure com anava guanyant posicions i les seves possibilitats de guanyar-la s'anaven esfumant amb el pas del programa.

Gràcies a aquest premi, el programa ha aconseguit aquest dimecres unes bones xifres d'audiència amb un total d'1,4 milions d'espectadors i un 15% de quota, marcant un avantatge sobre el seu immediat competidor de més de 3,5%.

També et poden interessar...