Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa López

Rosa López confessa que li agradaria tornar a participar a 'Eurovisió'

La cantant està en plena promoció del seu nou tema 'Rarezas', que mostra la seva part més forta i decidida

Rosa López

 

Rosa López no deixa de sorprendre els seus seguidors.  Molt lluny queda aquella jove vergonyosa d'un poble de Granada que tenir por de donar qualsevol pas sola. Avui en dia, López és una dona que trepitja amb força i que no es queda enrere dels seus somnis.

I així ho ha tornat a demostrar amb el llançament del tema 'Rarezas', que mostra la part més forta i decidida de la que fou guanyadora de la primera edició d''Operación Triunfo'. En relació al seu nou tema, aquesta setmana ha estat entrevistada al programa de ràdio 'Te las vas a ganar', d'Europa FM.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La sorprenent resposta sobre Eurovisió

Més enllà de parlar de la seva nova vida i èxits, va ser inevitable no parlar d'Eurovisió.  Cal recordar que ella va aconseguir que, de nou, moltes famílies espanyoles recuperessin la ilusió per un programa que ha anat perdent amb els pas dels anys. Gràcies a la seva actuació i la cançó 'Europe's living a celebration', Espanya va aconsguir una setena posició que, encara avui dia, es somia amb ella.

Rosa López a Eurovisió
Rosa López va quedar en setena posició a Eurovisió | TVE

 

Davant l'èxit indiscutible que va tenir la cantant i ningú més li ha aconseguit superar, els periodistes li van preguntar si li agradaria tornar a participar en el concurs. Per sorpresa de tots, López va dir que, en aquest cas, sí. «Si tinc un tema amb el qual em senti còmoda i pot ser la bomba en la meva carrera, no m'importaria», ha afirmat. 

Tanmateix, ha assegurat que: «M'encantaria perquè és un festival que ve molt bé en la teva carrera, és un 'subidón' en l'àmbit personal i professional». Així doncs, amb la pilota ja llençada per la seva part, ara només caldrà esperar si es torna a apostar per una cantant que ja té el públic guanyat i que, de ben segur, deixaria a Espanya en una molt bona posició.

Rosa López ha publicat un nou tema
Rosa López està en plena promoció del seu nou tema 'Rarezas' | Instagram

 

També et poden interessar...