ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

L'actor Ivan Massagué es despulla durant les seves vacances a Menorca

Massagué és un reconegut actor català que ha participat en sèries com 'El cor de la ciutat' i 'Benvinguts a la família', de TV3
L'actor català no és la primera vegada que es despulla a les xarxes socials | Instagram

L'actor barceloní Ivan Massagué ha tornat a incendiar les xarxes amb la publicació d'una fotografia completament sense roba. En aquesta ocasió, la imatge s'ha pres en un paratge idíl·lic d'una desconeguda cala de Menorca, a les Illes Balears.

 

Tal com ell mateix ha publicat al seu perfil d'Instagram, la fotografia mostra part d'una cala amb pedres i el seu cos cuidat i treballat nu. Aquesta no és la primera vegada que l'actor ensenya el seu físic als seus seguidors, ja que han estat diverses les ocasions les quals ha aprofitat per a treure's la roba i mostrar-se al món tal qual és.

 

 

No és la primera vegada que es despulla a les xarxes socials

Una d'elles va ser per felicitar el nou any 2019. En aquella ocasió, va decidir ensenyar les seves natges i començar el nou any d'una forma divertida i sense problemes. Ara, amb una imatge molt més artística i íntima, l'actor ha tornat a demostrar que no té cap mena de problema en ensenyar el seu cos i alegrar les mirades de tots aquells que passin uns segons revisant el seu perfil. 

 

Massagué és un reconegut actor català que ha participat en sèries com 'El cor de la ciutat' i 'Benvinguts a la família', de TV3. Tanmateix, fora del panorama català, ha triomfat amb 'El Barco' d'Antena 3 i 'Gym Tony', de Cuatro. Ara, de moment, gaudeix de l'estiu, de Menorca i del seu cos.

 

També et poden interessar...