Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Màxim Huerta estrena programa a TVE

Màxim Huerta estrena programa i parla del seu passat amb Hisenda

El periodista ha estrenat 'A partir de hoy' a TVE, i ha parlat sense embuts amb els seus col·laboradors sobre la seva breu etapa com a ministre

Màxim Huerta estrena programa a TVE
Màxim Huerta estrena programa a TVE | TVE

 

Màxim Huerta torna a la televisió. Dilluns passat inaugurava programa a TVE, ‘A partir de hoy’, del qual serà el presentador i comptarà amb la presència de col·laboradors com  Roberto Leal, Carlos Córdoba, Ana Garcia-Siñeriz i Maria Gómez.

Tot just començar el programa els col·laboradors realitzaven una petita entrevista al presentador, que ha tornat a la televisió després d’un període aïllat dels mitjans arran de la seva breu etapa com a ministre de Pedro Sánchez; d’aquesta manera, Màxim Huerta ha revelat com va viure tota la polèmica de la seva dimissió i els motius pels quals va ocultar els seus problemes amb Hisenda.

«Era una ferida cicatritzada»

Era Garcia-Sánchez qui preguntava a l’exministre pels motius que el van dur a ocultar i no comentar a Pedro Sánchez res sobre els seus antics problemes amb Hisenda: «Com que la vida va avançant i ja estava pagat i amortitzat des de feia temps… era com una ferida cicatritzada des de feia molt temps» comentava el presentador a tall de justificació, i continuava, «formava part del passat. No era res ocult. Jo ho havia recorregut i era públic. Ho havia perdut, havia pagat, i ja està.(...) Ho fèiem tots els que treballàvem a la televisió, bé, el que ens deien els gestors. No ho confesses o no ho dius perquè ja estava resolt».

 

Màxim Huerta, presentant la seva dimissió com a ministre espanyol | CatalunyaDiari.cat

 

Per la seva banda, Carlos Córdova li va voler preguntar a Màxim Huerta si havia experimentat una diferència de tracte per ser periodista, a la qual cosa, va contestar: «De vares de mesura crec que n’hi ha una per a cada grup. He après més de periodisme que de política. Les vares de mesura en la política, un s’hi acostuma, però en el periodisme són més ingrates per ser periodista. Jo era la foguera de Sant Joan, notes que hi ha un altre to amb tu, com si el fet de venir de la televisió fos una cosa exòtica».

El presentador també ha volgut agrair a Roberto Leal, el fet que el convidés al seu aniversari, que va celebrar en el bar de Chicote a la Puerta del Sol de Madrid, ja que va ser la primera festa a la qual va assistir Màxim Huerta després del seu període de reclusió: «Feia molt de temps que no assistia a cap celebració».

 

També et pot interessar...