Violeta i Fabio

Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio es tatuen el seu amor

La parella s'ha fet un tatuatge junts que representa la seva història d'amor

Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio es van enamorar a Supervivientes, enmig de palmeres i càmeres, un amor que ha estat durament criticat. Contra tot pronòstic, un cop els dos són ja a Madrid, la relació va millor que mai i demostren estar cada vegada més enamorats. Tan enamorats que s'han fet un tatuatge junts que representa la seva història.

Ha estat Fabio qui ha compartit la bonica imatge del tatuatge que s'han fet junts, acompanyada de la frase «Si no fa mal, no és amor». El tatuatge és una petita palmera amb un cor, que representa Supervivientes i com es van enamorar, i han escollit el mateix lloc per fer-se'l, el canell esquerre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si no duele , no es amor @violeta_mangrinyan

Una publicación compartida de Fabio Colloricchio (@fabio_colloricchio) el

La foto ha suscitat moltes opinions, hi ha qui troba el tatuatge com un gest molt bonic i hi ha qui creu que se'n penediran perquè porten molt poc temps junts. La frase que acompanya la imatge, per a alguns usuaris, tampoc ha estat encertada perquè, encara que probablement fa referència al mal del tatuatge —per l'emoticona de l'agulla—, pot interpretar-se com una exaltació de l'amor tòxic.

No obstant, Violeta Mangriñán ha volgut callar les crítiques assegurant que «els tatuatges són etapes de la vida plasmades a la pell, no me'n penedeixo mai de cap dels que porto, ja que cadascun em recorda el moment que vaig viure». Ha compartit per xarxes socials el text i ha afegit que «podeu viure tranquils i deixar-me en pau, gràcies», molesta pels comentaris.

 

Es van prometre que quan acabés Supervivientes es farien un tatuatge junts

Els seguidors més atents de Supervivientes ja sabien de feia temps que la parella volia fer-se un tatuatge perquè, mentre eren a l'illa, van fer una llista de coses que farien en sortir. El tatuatge és la segona que compleixen, ja que la primera és una ruta gastronòmica per Madrid, que ja l'han fet. Ara només els queda anar a València a visitar la família d'ella, a Argentina a visitar la d'ell, viatjar a Nova York, Eivissa i anar junts al cinema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si amarte está mal, no quiero estar bien

Una publicación compartida de Violeta Mangriñan (@violeta_mangrinyan) el

Violeta va explicar al seu canal de 'mtmad' que «quan ets en una illa sense menjar i amb una persona a qui estimes, qualsevol cosa és un súper pla». I és que amb crítiques o no, la parella està vivint un bonic moment i gaudint del seu amor.

També et pot interessar...