Pau Gasol

A Pau Gasol no l'afecta que li abaixin el sou perquè té més de 218 milions d'euros

El jugador cobrarà la xifra més baixa en els seus últims 18 anys de carrera

El jugador de bàsquet català Pau Gasol, de 39 anys, és de lluna de mel a la Costa Amalfitana amb la seva esposa Catherine McDonnell. Qui ha sigut una de les estrelles de la NBA es troba que amb el fitxatge dels Portland Trail Blzers d'Oregón cobrarà la xifra més baixa en els seus últims 18 anys de carrera: 2,6 milions d'euros,  segons 'Informalia'.

El jugador va arribar a cobrar 19 milions

El jugador va arribar a cobrar més de 19 milions de dòlars per un contracte amb els Lakers, però aquesta recent baixada de sou no li preocupa en absolut, ja que acumula més de 200 milions d'euros.

A part de jugar al bàsquet, Gasol també ha sabut ser un bon empresari gestionant els seus diners. Gràcies als seus assessors ha invertit en diferents negocis, en especial en l'hostaleria, on va comptar amb Rafa Nadal —íntim amic seu—, Enrique Iglesias i Cristiano Ronaldo com a socis per obrir 'Zela', un restaurant de cuina fusió japonesa-mediterrània situat a Eivissa.

A més a més,  Gasol té una altra empresa anomenada 'Futur 16', de la qual és accionista majoritari, fundada el 2003 i amb la que ha obtingut uns ingressos de 710.000 euros i un benefici de 125.000 euros només en l'últim any.

A part d'empresari, el jugador ha escrit un llibre sobre les seves memòries anomenat 'Sota la cistella', i també fa de model,  on guanya aproximadament 1 milió d'euros a l'any per publicitar diverses marques esportives, entitats financeres i cosmètics. El jugador també té una part més social, ja que és ambaixador d'UNICEF des de 2003 i juntament amb el seu germà van crear la 'Gasol Fundation' per lluitar contra l'obesitat infantil.

També et pot interessar...