rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

BUTLLETÍ

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

La inesperada reconciliació de Dakota i Violeta a 'Supervivientes'

Les dues concursants van protagonitzar moments de molta tensió amb crits i insults durant el seu aïllament a l’illa d’Hondures
Dakota i Violeta es reconcilien a la darrera gal·la de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Ahir a la nit va ser emesa la darrera gal·la final del reality de ‘Supervivientes’. A més de fer una anàlisi de les experiències que han viscut els concursants del programa d’aventures, també va succeir un fet que va sorprendre tant a l’audiència com als col·laboradors: la reconciliació de Violeta i Dakota.

 

És possible que l’acabament d’aquesta etapa televisiva hagi conduït a les dues supervivents a abandonar els seus enfrontaments i polèmiques i intentar trobar una solució a les seves diferències. El dia a dia a l’illa entre les dues joves estava ple d’insults i de crits, i sovint la mateixa productora del reality va haver d’intercedir perquè acabessin les baralles.

 

Malgrat això, ahir vam poder veure a Dakota i Violeta adoptar una postura molt més madura, i els conflictes viscuts a Hondures van ser superats quan les dues van fer les paus davant l’expressió de sorpresa dels seus companys i del públic del plató.

 

Dakota i Violeta es reconcilien

Les dues joves van fer-se dos petons per fer les paus | TELECINCO

 

Quan van projectar-se al plató alguns vídeos dels concursants durant el seu aïllament a Hondures, vam poder presenciar de nou algunes de les baralles més sorolloses entre Dakota i Violeta. Després, van donar pas que aquests poguessin donar la seva opinió o reflexionar sobre el que havia passat. L’exconcursant de ‘MYHYV’ va ser la primera a prendre la paraula: «Em costa dir-ho, però crec que no som tan diferents».

 

A més, Violeta va afegir que «som dues noies amb molt caràcter, que ens perden les formes, però quan em barallava amb ella la mirava i sabia que tenia una mirada neta i que no és mala noia». Davant la mirada atònita dels seus companys, va confessar quelcom sorprenent: «Jo al final m’he adonat que prefereixo cinquanta noies com ella, que em diguin les veritats a la cara i jo a ella, que gent que no veig venir i després m’apunyala».

 

Premi a la sinceritat

La seva sinceritat va agradar a Dakota, qui va afanyar-se a apropar-se a la seva companya de supervivència i li va fer-li dos petons, un gest que va confirmar la seva reconciliació després d’una relació basada en discussions i faltes de respecte.

 

També pots llegir...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris