Lidia Torrent reconeix que està passant per un moment personal extraodinari

El motiu de la felicitat de la catalana porta el nom de Jaime Astrain, amb qui espera compartir el seu aniversari

Lidia Torrent parla de la seva nova relació | Twitter Clínica Baviera

Lidia Torrent torna a estar il·lusionada, després de la seva ruptura amb el seu company de feina, Matías Roure. La catalana ha iniciat una nova relació sentimental amb l'exfutbolista Jaime Astrain.

Apropament públic de Lidia Torrent i Jaime Astrain

Fa unes setmanes van sorgir els primers rumors entre la relació de la filla d'Elsa Anka i Jaime Astrain. Tots dos s'han estat intercanviant comentaris amorosos a Instagram, a més d'anar junts al Mad Cool Festival, concretament en el concert de Rosalía. L'exfutbolista, que actualment treballa com a model i comentarista esportiu a 'El Chiringuito', ja no oculta el seu amor, i al seu mateix programa ha reconegut estar il·lusionat. La cambrera de 'First Dates' s'ha enfrontat a qüestions relacionades amb la seva relació amb Astrain en un esdeveniment de Social Animals App.

La filla d'Elsa Anka passa per un gran moment

Lidia Torrent ha explicat que ha superat la seva ruptura amb Matías, després de tres anys de relació. La catalana el pròxim 16 d'agost, complirà 25 anys i tots esperen una fotografia amb la seva nova parella. Respecte a Astrain, Lidia ni afirma ni desmenteix, simplement revela que està feliç i que està passant per un excel·lent moment personal i professional. Aquesta resposta és una obvietat, l'amor entre la cambrera de 'First Dates' i el model ha sorgit.

Relació tensa entre Matías Roure i Lidia Torrent

L'amor que va sorgir fa tres anys entre els cambrers més famosos de la televisió s'ha acabat, i de moment no sembla que hagin quedat massa bé, ja que Lidia Torrent reconeix que per ara, Matías només és un company de feina i no cap amic, encara que espera que en un futur ho puguin ser.

Lidia Torrent i Matías Roure
Lidia Torrent i Matías Roure són només companys de feina | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari