Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Moment de l'envestida de Roman Collado

El torer Roman Collado es recupera de la seva greu cornada a 'Las Ventas'

El valencià ja pensa a tornar ben aviat a posar-se davant d'un brau, ja que assegura haver sortit reforçat d'aquesta dura experiència

El torer Roman Collado
El valencià Roman Collado va patir una cornada a Las Ventas de Madrid | Twitter

 

El torer Roman Collado ja es recupera de la terrible cornada que va patir durant una de les seves feines a la plaça de Las Ventas de Madrid. En una entrevista a la revista de 'El Mundo', el jove valencià ha explicat el dur tràngol que va haver de passar moments després de la greu cornada.

Segons Collado, que va ser envestit per un brau de Baltasar Ibán, es pensava que es moria. I és que, després de veure les seves ferides, no és per a menys.  Encara es pot apreciar a l'engonal del torer el by-pass que li van practicar a la femoral trombosada travessada durant més de 30 centímetres, així com les cicatrius en el bessó esquerre. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una gran pèrdua de sang i una seriosa preocupació per la seva salut

Preguntat per com es va sentir només ser envestit pel brau, el torer explica que: «No m'agrada dir-ho, però jo em pensava que em moria. Va haver-hi un moment en què estava, fins i tot, a gust. Era com una sensació plaent. Després m'han dit que la gent que es talla les venes té la millor mort... La imatge de la llitera se m'ha quedat gravada. Quan em vaig treure la mà del forat, es va inundar... Vaig dir, ostres!... I a la infermeria em quedava adormit mentre que em treien la roba. Vaig perdre com tres litres de sang o així. Una noia em repetia que no m'adormís. I allà era on m'espantava. Si m'adormo, em moro?, em preguntava. Saps el que et vull dir? Si tanco els ulls, tornaré a obrir-los?», explicava el jove.

Moment de l'envestida de Roman Collado
El brau va envestir greument al jove torer | CatalunyaDiari.cat

 

No obstant això, el valencià ja pensa a tornar ben aviat a posar-se davant d'un brau, ja que assegura haver sortit reforçat d'aquesta dura experiència. En aquest sentit, ha confessat que: «Crec que ha estat una cornada de torer. M'ha servit perquè em prenguin seriosament. Per anar-me darrere de l'espasa i assumir el risc. Si ho hagués volgut fàcil, no el mato. Penso que estic millor que abans. Les tres primeres setmanes han estat com unes vacances». Així doncs, els seguidors de Collado poden estar tranquils, ja que ni el dolor, ni la por a morir han pogut amb les seves ganes de tornar a torejar.

Moment de l'evacuació de Roman Collado
El valencià va patir una ferida que va fer témer per la seva vida | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...

  • El torero Enrique Ponce, agafat greument a La Fira de Falles de València
  • El torero Antonio Ferrera, hospitalitzat després de caure des d'un pont a Extremadura