El xef Marc Ribas inaugura Panot Restaurant al passeig de Gràcia

El nou projecte en solitari del famós xef televisiu ja és tota una realitat

El televisiu xef Marc Ribas ha inaugurat finalment Panot Restaurant
El televisiu xef Marc Ribas ha inaugurat finalment el seu nou projecte en solitari: Panot Restaurant | Cedida

Panot Restaurant finalment ha obert les seves portes. El nou projecte del famós xef televisiu ja és tota una realitat, Marc Ribas ofereix una carta basada en la cuina burgesa tradicional catalana, acompanyada de l’estil modernista de l’Hotel Casa Fuster, on està ubicat aquest restaurant, al passeig de Gràcia, que pretén transportar els seus comensals fins a una època passada, però molt present a la ciutat de Barcelona.

El nou projecte de Marc Ribas a Gràcia: Panot Restaurant

Marc Ribas ha inaugurat el seu nou restaurant, un projecte en solitari, aquest dimarts 14 de maig. El presentador de TV3 continuarà en la seva línia, apostant per productes de proximitat i ecològics, aprofitant les millors tècniques de cocció de l’època modernista i de l’actual per realitzar unes receptes d’allò més tradicionals.

Marc Ribas ha inaugurat Panot Restaurant a Gràcia
Marc Ribas ofereix una cuina burgesa tradicional catalana a Panot Restaurant | Instagram (@madxef)

Un espai per a 40 comensals, el català oferirà una carta tradicional catalana on es poden trobar plats com llagosta a la catalana, molls Gaudí o suquet de gamba vermella. A més d’una carta de postres elaborada gràcies a la col·laboració del mestre pastisser Christian Escribà. Al nou restaurant destaca també, segons el mateix Marc Ribas, la carta de formatges en la que podem trobar productes catalans, de llet crua, de pastor i de temporalitat, així com una selecció de xocolates.

Marc Ribas ha explicat: «A la carta hem tingut en compte aspectes molt actuals, que al mateix temps tenen relació amb el moviment modernista, aconseguint un equilibri entre la sostenibilitat, la salut i el plaer, tot mostrant la nostra personalitat gastronòmica. La intenció és acostar el passat al present, sempre donant prioritat al sabor abans que l’estètica. No busquem un servei rígid i forçat o arcaic. La intenció és oferir un servei directe, i una cuina suculenta, fresca, de temporada i una carta viva».

Presentació de Panot Restaurant de Marc Ribas
Marc Ribas durant la presentació de Panot Restaurant, ubicat a l'Hotel Casa Fuste, al passeig de Gràcia | Instagram (@madxef)

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari