Cuní i Rahola, un tàndem de luxe

Cuní, sobre la seva relació amb Rahola: «Em va posar a parir»

El periodista català ha confessat que els inicis amb la periodista catalana no van ser fàcils

Josep Cuní i Pilar Rahola són un dels rostres més coneguts a Catalunya i junts formen una de les parelles més mediàtiques i populars de la història de TV3, sobretot quan Rahola col·laborava a 'Els Matins' de TV3, programa matinal que va presentar Cuní durant set anys. Però segons va explicar ahir el periodista de Tiana a 'Tot es mou', també de TV3, la seva relació va començar molt abans, concretament a Catalunya Ràdio.

Així doncs, Cuní ha explicat al programa com van ser els orígens de la seva gran amistat amb la periodista catalana. Tot i la fantàstica relació que ara mantenen,  els inicis no van ser tan bonics  i és que quan Cuní va debutar a Catalunya Ràdio «ella em va dedicar un article d'una pàgina a 'El País' en contra» explicava tot afegint «em va posar a parir». No obstant això, el presentador va decidir deixar-ho córrer quan van començar a treballar junts: «Jo li he recordat sempre carinyosament. Evidentment, no l'hi he tingut en compte».

Rahola va gravar un emotiu missatge des de l'Argentina
Rahola va gravar un emotiu missatge des de l'Argentina | TV3

 

Una forta amistat

Durant la seva visita al programa 'Tot es mou', Cuní va fer algunes reflexions sobre el periodisme i també algunes revelacions personals com la de la forta amistat que manté des de fa anys amb Rahola. És per això que el programa li va voler donar una petita sorpresa: un emotiu missatge de Rahola des de l'Argentina. La periodista catalana, un cop va conèixer que Cuní visitaria el programa, no va voler deixar escapar la seva oportunitat de recordar-li la gran estima que li té.

«Saps que t'estimo molt i que ets molt important a la meva vida» començava Rahola i afegia «només puc agrair el que m'has ensenyat, el que m'has protegit, el que m'has aconsellat». També va haver-hi temps pels elogis al missatge, gravat expressament des de l'Argentina: «Ets tan professional com tothom sap, ets molt més tendre del que la gent sap i, sobretot, ens ajudes a tots molt més del que la gent imagina». Cuní, que no esperava aquesta dosi d'afecte no va poder evitar somriure tot dient «ara m'emocionaré».

També et pot interessar...