Merlí amb Carlos Cuevas

Tres coneguts barris de Barcelona, espais de rodatge de l’’spin-off’ de ‘Merlí’

La nova entrega de la sèrie s’emetrà a finals d’any amb Carlos Cuevas com a protagonista

La conegudíssima sèrie de TV3 ‘Merlí’ es prepara per rodar el seu ‘spin-off’ anomenat ‘Merlí: Sapere Aude’. El rodatge començarà el proper 20 de maig i es durà a terme a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona (UB), el Barri Gòtic, el Raval i la Barceloneta.

Al capdavant del projecte hi haurà Héctor Lozano, creador de la sèrie original i el protagonista principal serà Carlos Cuevas, segons ha informat Movistar+ en un comunicat qui s’ha compromès amb el projecte, creant així la seva primera producció original gravada en català, que serà a TV3 a finals d’aquest any.

Merlí
L'escola on anteriorment es va gravar 'Merlí' s'ha tornat el refugi d'una banda de lladres violents | Instagram | @merlitv3_

 

L'antiga escola on es gravava 'Merlí', ocupada per una banda de lladres

El que va ser plató d'una de les sèries més exitoses de TV3 s'ha convertit en un amagatall de lladres. Els actors de Merlí  gravaven els episodis a l'antiga escola Menéndez Pidal, al barri de Sant Genís dels Agudells de Barcelona. Però amb l'absència de les càmeres, la zona passaria de ser tranquil·la a convertir-se en epicentre delictiu.  

Una comunitat de persones de nacionalitat georgiana que viu de robar, tal com avança 'ElCaso.cat', ha ocupat les instal·lacions de l'antic col·legi privat. Els 'okupes' són autors de furts violents en cases de la zona alta de la ciutat o al metro,  en zones turístiques de la ciutat, tal com comenten els veïns i han confirmat fonts policials al mitjà citat, que relata també el 'modus operandi' de la banda: Els lladres entren i surten de l'edifici vestits de negre i amb motxilles plenes de productes i objectes robats, també en botigues de la zona, on entren i regiren tot, enfrontant-se als propietaris. 

I és que els veïns i negocis del barri són els que en reben la pitjor part, ja que, a més de ser robats, viuen molt a prop de l'amagatall dels lladres. A més, en l'escena, també hi entren en joc les drogues, que la comunitat consumeix a l'interior del bloc o en parcs dels voltants. 

També et pot interessar...