Makoke confessa haver tingut relacions sexuals amb Tony Spina

La model es va sotmetre a la prova del polígraf al programa ‘Sábado Deluxe’
Makoke es va sincerar a 'Sábado Deluxe'
Makoke es va sincerar a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

Durant la seva visita al programa de Telecinco ‘Sábado Deluxe’, Makoke va ser l’encarregada d’estrenar el ‘Polideluxe’. La direcció del programa va aprofitar aquest moment per aclarir tots els temes pendents de la model, i ella mateixa es va mostrar disposada a contestar qualsevol pregunta i no rebutjar-ne cap.

 

Aquesta bona predisposició de la malaguenya va ser tal que fins i tot va parlar de la seva vida més personal. I tot i que en un principi ho va negar, vam poder comprovar que havia mantingut relacions sexuals amb Tony Spina. La model ho va reconèixer i va afegir que «és una parcel·la molt bonica de la nostra vida que no hem volgut fer pública».

 

Makoke, a Kiko: «Para ja, para d’insultar-me, he sortit de la teva vida»

Pel que fa a la seva relació amb Kiko Matamoros, Makoke no va guardar-se res a dins seu i va parlar molt clar sobre el pare de la seva filla: «Vol fer veure que és un ‘macho man’ i que pot fer el que vulgui, i això no és així», va dir la model, evidenciant que la relació entre els dos té un futur molt dolent per totes les coses que s’han dit l’un de l’altre després de la separació.

 

L’inici del programa no va ser fàcil per Makoke, ja que va rebre un missatge de Kiko, en el qual li deia ‘pocavergonya’ i ‘barruda’ quan va saber que se sotmetria al polígraf del programa. Malgrat tot, Makoke li va plantar cara dient-li: «No tens cap motiu per queixar-te. No em puc permetre el luxe de dir que no quan m’ofereixen un polígraf».

 

Makoke es va mostrar molt afectada amb el missatge de Kiko Matamoros
Makoke es va mostrar molt afectada amb el missatge de Kiko Matamoros | TELECINCO

 

I és que Makoke té moltes ganes de tancar aquest capítol de la seva vida i oblidar-se de Kiko: «Para ja, para d’insultar-me, he sortit de la teva vida. Si no t’agrada, t’aguantes, i encara no has escoltat res, no tens cap motiu per queixar-te, jo he tingut molt motius i no he dit res».

 

A més, en les preguntes que li va formular Conchita van sortir els noms dels seus fills. En primer lloc, el d’Anita Matamoros, que tot i que els seus pares han intentat mantenir-la al marge dels seus enfrontaments, hem pogut saber que la jove s’ha posicionat a favor de la seva mare i que a més, el seu pare no li passa cap mena de manutenció.

 

Els altres dos fills, Laura i Diego Matamoros també van tenir el seu moment durant les preguntes del polígraf. La model es va mostrar molt penedida per haver filtrat informació de Diego Matamoros per fer-li mal amb l’aprovació de Kiko. I per altra banda, també es va confirmar l’oferta que li va fer Laura Matamoros a la seva mare per comprar la seva casa de Majadahonda.

 

Diego Matamoros ha confessat que no perdonarà mai a Makoke
Diego Matamoros ha confessat que no perdonarà mai a Makoke | TELECINCO

 

I és que la model no passa pel seu millor moment econòmic pel deute que manté amb hisenda, però tot i que va assegurar que tenia el sou embargat, Makoke afirmava que li queda poc per eixugar el deute.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari