Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez contra Arrimadas i Rivera: «Sembren el caos per allà on passen»

El presentador està fart de la inestabilitat política i considera que «anar a votar s'està convertint en un suplici»

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha revelat el seu preferit | Instagram

 

No és cap misteri que Jorge Javier Vázquez segueix la política de ben a prop, ni tampoc cap secret a quin partit es considera més afí. Per això, fins i tot estant de vacances, el presentador té temps per opinar sobre la política estatal al seu blog de la revista 'Lecturas'. Així, sense pèls a la llengua, ha aprofitat per criticar durament la majoria de líders polítics. 

El presentador ha carregat contra els líders de C's

Després de la investidura fallida de Pedro Sánchez, el Jorge Javier ha criticat durament la política actual. Aquesta vegada ha estat el torn per als del partit taronja, de qui opina que «han fet seva la ideologia d'Encarna Sánchez i sembren el caos allà per on passen».

A més, el presentador ha afegit que «són la nostra parella pàtria de 'House of Cards'», com si formessin part de la sèrie que plasma la relació entre els polítics i els mitjans, i ha assegurat  que  «cada vegada que els veig, canvio de canal per no enfadar-me». De Rivera opina que el té «desconcertat» i que «no li afavoreix el mal rotllo que ha adoptat com a forma de conducta».

Jorge Javier es planteja si votar en cas que hi hagi eleccions

Malgrat que hagi dit públicament que és votant del PSOE i de Carmena, en cas que hi hagi eleccions, Jorge Javier no té clar si anirà a votar. «Que no em vinguin amb romanços que és un dret preciós que no podem perdre. Votar s'està convertint en un suplici», ha explicat al seu blog. I és que encara que pugui sonar frívol, amb eleccions generals, municipals, europees i, segons on, autonòmiques, el fet de votar comença a esgotar.

D'altra banda, Jorge Javier  ha defensat que per evitar situacions com aquesta el que s'hauria de fer és televisar les negociacions. Ho justifica dient que «així sabríem d'una vegada a què juga cadascú  perquè l'absència de pacte entre el PSOE i Podemos em sembla una clamorosa falta de respecte d'ambdós partits envers els seus respectius votants».

Amb tot, encara queda més d'un mes per saber si hi haurà eleccions novament i,  fins llavors, el presentador té temps de sobres per decidir si, encara que esgoti, val més la pena anar a votar o quedar-se a casa.

També et pot interessar...