URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Laura, mare del nen assassinat pel pare a Múrcia: «La Guàrdia Civil va dir que ens vigilarien»

Tanmateix, la dona denuncia que només van trucar per telèfon un cop a la setmana
El pare tenia antecedents per maltractament, assetjament i incompliment d'una ordre d'allunyament envers la seva exdona| Telecinco

 

Parla Laura,  la mare del menor d’onze anys que va ser assassinat pel seu pare a Beniel, Múrcia. La dona ha volgut deixar clar que està descontenta amb la Guàrdia Civil i els seus protocols amb les víctimes davant una situació de violència de gènere.

 

La Guàrdia Civil devia vigilar la mare i els fills

La mare del nen creu que l’assassinat del seu fill podria haver-se evitat: «La Guàrdia Civil va dir que ens posarien protecció i ens vigilarien a mi i a la criatura perquè la situació ja havia augmentat fins al nivell alt, però per aquí no ha aparegut ni Déu. L'única cosa que han fet ha estat trucar-me per telèfon una vegada a la setmana».

 

Laura ha criticat la Guàrdia Civil basant-se en el fet que ja fa temps que es va celebrar un judici ràpid en el qual David, la seva exparella que va assassinar el seu propi fill i després es va suïcidar penjant-se a la cuina, va ser condemnat per un delicte de coaccions i, a més a més, se li va imposar una ordre d'allunyament de 100 metres sobre la dona.

 

L’home, conegut com ‘El Cartagenero’ perquè provenia de Cartagena, tenia actitud bromista i Laura es va casar amb ell quan aquest treballava a la construcció. Tanmateix la crisi va provocar que perdés la feina i hagués de treballar en el sector agrari, però va acabar a l’atur, sentint-se cada vegada més deprimit i obsessionat per la dona. Fa dos anys i mig, Laura va decidir separar-se i la situació encara va empitjorar més, fins que David ha assassinat el seu fill Cristian «per fer mal a la família».

 

També et pot interessar...