David va matar el seu fill Cristian «per fer mal a la família després del divorci» a Múrcia

L’home ja va dir diversos cops que volia suïcidar-se i finalment ho va fer, però després d’apunyalar fins a la mort el seu propi fill
David va assassinar el seu fill Cristian, d'onze anys, i després va suïcidar-se a Beniel, Múrcia | Telecinco

 

A Múrcia continua la commoció per l’assassinat de Cristian, un menor d’onze anys que va morir apunyalat a mans del seu propi pare aquest passat dijous a la nit. A continuació, David, conegut com ‘el Cartagenero’, va suïcidar-se, penjant-se en la cuina, en lloc de retornar el nen  als seus familiars després d'un dia de visita, ja que, a més, l'home tenia una ordre d'allunyament i no podia acostar-se a la seva exdona.

 

David no treballava i tenia depressió

‘El Español’ ha informat que David patia depressió i no tenia diners, raó per la qual va començar a demanar pels carrers, ja que no treballava i li havien tallat la llum i l’aigua, a més, també «plorava pel carrer, demanant diners, explicant-li a la gent que la seva dona era dolenta i ensenyant la condemna que li havien imposat perquè ella el va denunciar per impagament de la manutenció dels seus fills», Cristian, d'onze anys, i David, de divuit.

 

David era el tercer de cinc germans i la seva història familiar és tràgica, ja que els dos més grans també van morir, un fa anys també es va suïcidar, penjant-se, i l’altre fa poc va morir de càncer. Tanmateix, l’home ja havia alertat en diverses ocasions que volia suïcidar-se, però ningú imaginava que abans assassinaria al seu propi fill: «Quin covard! Per què no es va penjar ell i va deixar en pau el noi!», exclamen unes veïnes.

 

Les dones recorden el petit Cristian: «Veiem el nen fent tombs amb la bicicleta que li havien regalat els seus avis i jugant al futbol». Però també al pare, qui estava obsessionat per la mare: «David passava per aquí vint vegades al dia, anava zombi per culpa de les pastilles per la depressió, voltava la casa de la seva exdona i la dels seus exsogres, quan no veia ni a Laura ni als seus fills marxava al centre del poble i després tornava una altra vegada».

 

David tenia antecedents per maltractaments, assetjament i incompliment d'una ordre d'allunyament cap a la seva exdona | Telecinco

 

Familiars asseguren que ho ha fet per fer-los mal

L’Oncle de Cristian, per la seva part, ha afirmat: «Estic segur que ho ha fet per a fer-nos mal a tots, ens ha fotut, però bé. Era el seu fill, una criatura indefensa, David es podia haver tirat sota un tren» i afegeix: «La meva germana i David estan divorciats des de fa vuit mesos i ell no va assimilar bé la separació».

 

La seva exdona va denunciar David, a qui li van imposar una ordre d'allunyament fa un mes, però la va incomplir, tot i que era fàcil, ja que tots dos domicilis estan només a 240 metres de distància. L'oncle de Cristian també ha explicat que el va advertir: «Vaig dir-li a David que deixés tranquil·la la meva germana, que això acabaria malament» i també: «La meva germana i David van estar casats aproximadament des de 2001 fins a 2016», però la relació es va veure afectada per manca de feina i els problemes de salut de David que van acabar en una greu depressió, encara que «no tenia diagnòstic».

 

Cal destacar, però, que el Tribunal Superior de Justícia han negat que «hi hagués cap resolució de divorci, únicament havien signat un acord de separació i no hi havia cap règim de visites respecte als fills, establert per un jutge» i l'Ajuntament de Beniel (Múrcia) ha explicat que l'horari de visites havia estat pactat pels pares, tot i que el fill gran no volia complir-lo per no veure el seu pare.

 

També et pot interessar...