Mata la seva parella, fereix al seu fill i se suïcida a Burgos

El matrimoni ha estat trobat sense vida, però el fill encara tenia constants vitals i ha estat traslladat a l'Hospital de Burgos
Mata la seva parella, fereix al seu fill i se suïcida a Burgos | EFE

 

Agents de la Guàrdia Civil investiguen la mort a trets d'un matrimoni i l'estat greu del seu fill de 29 anys a Villagonzalo Pedernales (Burgos). Els tres membres de la família presentaven ferides per arma de foc i, segons les premisses inicials, tot apunta a un presumpte homicidi domèstic. Les víctimes són R.S.M., dona de 55 anys, i el seu marit R.V.S., de 56 anys.

 

 

L'altra filla del matrimoni ha avisat a Emergències quan ha arribat a casa

L'avís al servei d'emergències s'ha fet a les 13.43 per part de l'altra filla del matrimoni, però els veïns han assegurat haver sentit els trets cap a les vuit del matí, segons fonts d'Efe. Els efectius de la Guàrdia Civil han acudit al lloc dels fets després de l'avís a emergències i han constatat la presència dels cossos sense vida del matrimoni i del fill que tenia constants vitals. 

 

El jove ha hagut de ser atès per l'UVI mòbil i ha estat traslladat a l'Hospital Universitari de Burgos en estat greu a causa de les lesions per l'arma de foc. Fonts de la investigació han assegurat a Efe que la família no tenia antecedents ni denúncies per maltractaments.

 

Segons fonts de la Direcció General de la Guàrdia Civil, la Unitat Orgànica de la Policia Judicial és a càrrec de la investigació dels fets, que s'han decretat com a secret de sumari. En cas que es confirmés la hipòtesi inicial, seria el segon assassinat per violència masclista a Burgos aquest mes de juliol.

 

També et pot interessar...