Detenen a Lloret de Mar un fugitiu que va segrestar i agredir sexualment la seva exparella a Alemanya

La Policia Nacional apunta que durant un any va viure de la mendicitat i dormia a cases ocupades
Detenen a Lloret de Mar un fugitiu reclamat per Alemanya | CatalunyaDiari.cat

 

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar (Selva) un fugitiu reclamat per un jutjat alemany acusat de delictes de violència de gènere, detenció il·legal, lesions i múltiples agressions sexuals contra la seva exparella.

 

El jutjat d'Amtsgericht (Karlsruhe) va dictar una ordre europea de detenció i entrega el 23 d'abril després de comprovar que el sospitós havia fugit del país quan va saber que la policia alemanya el buscava per detenir-lo i entregar-lo a la justícia.

 

Sospitaven que es podia estar amagant a la Costa Brava

Les autoritats alemanyes sospitaves que es podia ocultar a la Costa Brava. La informació aportada per la policia indicava que es tracta d'un home de complexió forta i musculada, que practica esports de lluita i té un caràcter violent i agressiu. El passat 23 de juliol la Policia Nacional el va localitzar a la via pública i el van detenir sense que oposés resistència.

 

Segons les indagacions policials, durant un any ha estat a les comarques gironines vivint de la mendicitat i dormint a cases ocupades per col·lectius antisistema. El detingut ha ingressat a la presó del Puig de les Basses a l'espera que el jutjat central d'instrucció 3 de l'Audiència Nacional resolgui l'extradició a Alemanya. 

 

També et pot interessar...