Un grup de lladres assalta amb violència un turista a la Barceloneta

Una càmera de seguretat de la zona va captar les imatges
Imatges del vídeo de l'atracament a la Barceloneta | Twitter (@BCNHelpers)

 

La delinqüència en alguns punts clau de Barcelona preocupa, cada vegada més, els veïns. L'últim cas es tracta d'un robatori amb violència a la Barceloneta, que ha estat captat per càmera de seguretat del carrer de la Maquinista. En el vídeo es pot veure com un grup de cinc persones assalten, amb extrema violència, a dos turistes a la Barceloneta.

 

Els lladres, que s'organitzen en grups, actuen després de marcar-se un objectiu clar. En el cas del vídeo, d'aquest dissabte a la matinada, quan tenen identificat el turista, un dels lladres es posa davant d'ell amb bicicleta i els altres, per darrere, aprofiten per assaltar-lo. El turista, a causa de la violència amb què és tractat, cau a terra, on segueix rebent cops dels agressors. Finalment, el turista aconsegueix fugir i desfer-se dels lladres.

 

 

Els turistes, el clar objectiu

La policia està investigant el vídeo, filtrat d'una càmera de seguretat del carrer de la Maquinista de la Barceloneta (el carrer que uneix el passeig Joan de Borbó amb el passeig marítim), i apunten que és habitual que els lladres, la majoria de nacionalitat estrangera, actuïn d'aquesta manera en punts de la Barceloneta, assaltant amb molta violència, gairebé sempre a turistes, ja que normalment sempre disposen de diners en efectiu i de mòbils d'alta gamma.

 

El cas ha estat difós per la plataforma «Helpers Barcelona». «Detectada una turba de menors organitzats de cacera al carrer Maquinista de la Barceloneta robant amb extrema violència a turistes», afirma l'organització després d'alertar als Mossos d'Esquadra. Els veïns ja fa temps que es queixen de la situació d'inseguretat que es viu en els carrers de la capital catalana. L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que reforçarà la seguretat de la ciutat.

 

També et pot interessar...