Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cazamariposas Rafa Mora

Marín critica l'actitud de Rafa Mora en el seu debut a 'Cazamariposas'

El col·laborador de 'Sálvame' ha assegurat que ell vol treballar i aprendre del programa, en comptes de marxar de vacances

Cazamariposas Rafa Mora
Rafa Mora debuta a Cazamariposas | Twitter

Fa uns dies Rafa Mora va tenir una poca encertada primera posada en escena com a presentador del programa 'Cazamariposas'. De fet, en el seu moment alguns dels seus companys ja van parlar dels erros que havia comès el col·laborador i el poc que havia agradat la seva forma de començar el seu pas pel programa.

Ara, uns dies després, la presentadora Núria Marín també ha parlat del succeït durant el pas de Mora pel plató de 'Cazamariposas'. En aquest sentit, Marín va explicar a 'Sálvame' que el valencià no només no ho havia fet bé durant el seu debut com a presentador, sinó que, a més a més, s'havia negat a fer coses que li tocaven. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Les acusacions de Marín i la resposta de Mora

«Rafa en el seu segon dia de treball es va negar a fer una cosa molt important que forma part de les tasques d'un presentador. Va dir que no ho pensava fer i que abans de fer això marxava de vacances a Eivissa», explicava Marín. Això no obstant, davant aquesta polèmica acusació, la resposta de Mora no va trigar a arribar. En aquest sentit, el col·laborador es va defensar tot dient que el que havia dit Marín no era cert i que, aquesta, havia tergiversat les seves paraules.

«El que vaig dir res té a veure amb el que han dit. Vaig dir que no tinc vacances ni les vull. Vaig dir que aquest estiu en comptes de marxar a Eivissa, preferia anar a 'Cazamariposas', treballar i aprendre», va sentenciar Mora. Sigui com sigui, el cert és que el també col·laborador de 'Sálvame', no ha començat amb bon peu al programa que, en un principi, l'havia d'obrir les portes com a presentador.

 

També et poden interessar...