Rafa Mora ataca durament contra Chelo García-Cortés

El col·laborador valencià es defèn de les burles de la periodista de 'Sálvame'

L'arribada de Chelo García Cortés a Espanya després del seu pas per 'Supervivientes' no ha estat gens fàcil, ja que la col·laboradora de 'Sálvame' està tenint molts problemes amb els seus companys de feina.

Chelo García-Cortés és especialista a guanyar-se enemics

Ja fa temps que la periodista gallega té diversos fronts oberts amb molts dels seus companys, especialment amb Rafa Mora, amb qui mai s'ha portat del tot bé. La tensió s'iniciava després que Kiko Hernández es referís a l'extronista com 'lerdo Mora', en referència al sobrenom que li havia atorgat Chelo García-Cortès en una de les seves entrevistes per a referir-se al valencià. Un qualificatiu que ha cabrejat al que fos tronista en 'MYHYV', que aprofitava aquest moment per a llançar un missatge molt poc reconciliador a la seva companya: «Yo seré un lerdo pero por lo menos tengo valores, cosa de la que ella carece», assegurava.

Rafa Mora carrega contra Chelo | Bekia

 

Rafa Mora, que darrement està obsesionat per a convertir-se presentador, sempre s'ha mostrat molt crític amb Chelo García-Cortés, motiu pel qual no s'ha amagat i ha confessat tot el que pensa de la periodista.

Rafa Mora ataca l'actitud de Chelo

El col·laborador valencià, molest pel sobrenom que Chelo li ha atorgat, ha assegurat que la periodista s'amaga darrere d'una revista per a arremetre contra ell perquè en un 'cara a cara' no tindria valor. Per a finalitzar el seu discurs, Rafa Mora ha atacat a la periodista on més li fa mal, dient: «no puedes esperar otra cosa de una persona que habla mal de su propio hermano».

També et pot interessar..

  • Rafa Mora queda en ridícul en el seu debut com a presentador de 'Cazamariposas'
  • Rafa Mora s'ensorra a 'Sálvame' recordant el moment més dur de la seva vida