Froilà

Froilà de Marichalar s'engreixa fins a cinc quilos en un any

El fill de la Infanta Elena està passant uns dies de vacances en companyia de la seva parella, Mar Torres

Froilà de Marichalar està gaudint d'uns dies de vacances en companyia de la seva parella, Mar Torres. El nebot del rei Felip VI ha escollit les platges d'Orihuela per assaborir de la millor manera possible les seves vacances d'estiu abans de començar de nou amb els seus estudis.

Fins aquí tot bé, però el que ha cridat l'atenció de l'escapada romàntica i estiuenca de la parella ha estat el sorprenent canvi físic que ha experimentat Froilà. Tal com es desprèn de les imatges publicades al diari 'La opinión de Murcia', el jove de només 21 anys s'ha engreixat de forma considerable en el darrer any. 

Nous i millors propòsits per a recuperar la figura

Amb un banyador de color blau cel, el fill de la Infanta Elena hauria vist augmentat el seu pes en fins a uns cinc quilos en només un any.  Per la seva banda, Torres llueix un bon cos en biquini. Davant aquesta evident situació, sembla que Froilà estaria pensant apuntar-se a un gimnàs per a recuperar la seva silueta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A principios del mes de junio se conoció que #Froilán, el sobrino del rey #FelipeVI, y Mar Torres, nieta del empresario Tomás Fuertes, volvían a estar juntos tras haber pasado unos meses separados. Parece que el #verano está sentando muy bien a la joven pareja, ya que han podido ser vistos estos días por la Dehesa de #Campoamor, en #OrihuelaCosta. Froilán y Mar, como dos veraneantes más, han bajado a una de las #playas de la zona y han podido ser vistos por los vecinos de la zona. El nieto preferido de los reyes eméritos, Don Juan Carlos y Doña Sofía, lucía un bañador azul claro, mientras que su novia llevaba un bikini rojo. . . . Más fotos en nuestra web.

Una publicación compartida por Diario La Opinión de Murcia (@laopiniondemurcia) el

Més enllà d'aquesta encertada decisió, també hauria de millorar la seva dieta, reduir el consum d'alcohol en les sortides amb els seus amics i evitar hàbits poc saludables del seu dia a dia. Ara, s'haurà d'esperar ja a l'any vinent per saber si realment un dels néts més populars del rei emèrit Joan Carles I, recupera la seva figura i, com a conseqüència, la seva salut.

 

També et poden interessar...