Froilà en una imatge d'arxiu

Froilà de Marichalar celebra el seu 21 aniversari al costat de Mar Torres

El jove es va graduar fa unes setmanes del segon curs d'Administració i Direcció d'Empreses al College for Intertancional Studies

Froilà de Marichalar és tot un home. Sembla que ja queda molt enrere aquella imatge de nen rebeld i adolescent problemàtic. El fill de la Infanta Elena i Jaume de Marichalar ha celebrat el seu 21è aniversari i ho ha fet amb la calma i tranquil·litat que li dona la seva parella, Mar Torres.

Mar és la néta del fundador de l'empresa d'embotits El Pozo i cada dia es demostra més que li està donant a Froilà una estabilitat emocional que li està anant molt bé. La parella resideix a Miami on, lluny del focus mediàtic, realitzen els seus estudis superiors i viuen de manera anònima i relaxada. 

Ja s'ha gradut del segon curs al College for Intertancional Studies

En el mateix ambient ha celebrat Froilà el seu aniversari. Cal recordar que el jove es va graduar fa unes setmanes del segon curs d'Administració i Direcció d'Empreses al College for Intertancional Studies i que, ara, haurà de seguir amb el següent curs als Estats Units.

D'aquesta forma, un dels néts més graciosos del rei emèrit Joan Carles I, està lluitant per a aconseguir tenir un bon futur en el món i sector empresarial. Mentrestant, tant Froilà com Marl aprofiten els mesos d'estiu per a estudiar un curs complementari que els ajudi a millorar els seus estudis, sens dubte, una bona opció per a dos joves que tenen possibilitats econòmiques i que saben aprofitar els recursos dels quals disposen per a formar-se encara més i millor.

Així doncs, queda més clar que mai que Froilà i Torres estan anant pel bon camí i ja han deixat enrere les relacions tòxiques d'alguns companys de Madrid  que no li feien cap bé a un dels membres més joves de la Casa Reial espanyola.

Froilà i Mar Torres
Mar Torres és la parella de Froilà i viuen junts a Miami | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...