Froilà es gradua en un acte seriós i protocol·lari a Madrid

L'any 2017 el nebot dels reis d'Espanya va celebrar sense mesura l'assoliment del seu Batxillerat americà banyant-se amb roba en un llac i fumant un grandiós puro

La casa de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar va estar de celebració la setmana passada. Abans d'arrencar amb la festa de majoria d'edat de Victòria Federica, l'exmatrimoni van poder gaudir de la graduació del seu fill gran, Froilà. 

Concretament, segons informa 'Informalia', el jove ha assolit el primer cicle en el CIS, és a dir, els dos primers anys.  A partir d'ara, ha de cursar dos cursos més, però fora d'Espanya. En aquest sentit, tot apunta al fet que el més probable sigui als Estats Units, país on ja va cursar un equivalent al Batxillerat al Blue Ridge College de Virginia.

El record de les imatges de la seva graduació del 2017

Va ser precisament en la festa de graduació d'aquests estudis l'any 2017, quan Froilà va protagonitzar unes imatges que van fer la volta al món.  En aquell moment, la celebració no tenia res a veure amb la seriosa i protocol·lària que es va viure la setmana passada a Madrid. Froilà va voler celebrar sense mesura l'assoliment del seu Batxillerat americà banyant-se amb roba en un llac i fumant un grandiós puro. 

Possiblement si hagués estat el fill d'una família anònima, res hauria passat. Ara bé, cal recordar que Froilà és el nebot de l'actual rei d'Espanya i que, per tant, la transcendència de la foto va ser monumental. Després d'aquelles sonades imatges, la graduació de la setmana passada va ser d'allò més normal i tranquil·la, i va comptar amb la presència dels seus dos pares i la seva parella, Mar Torres. 

Una vegada acabada la festa de graduació, la família Marichalar de Borbón es va traslladar fins a la finca madrilenya d'El Chaparral, on Victòria Federica ja ho tenia tot a punt per a donar el tret de sortida als seus 18 anys.

Imatge de les dues graduacions de Froilà
Froilà va viure dos graduacions completament diferents | Informalia

 

També et poden interessar...

  • Les imatges de Froilán en la seva darrera sortida nocturna per Madrid
  • Froilán duia entre 1.400 y 2.500 euros al sobre que li van robar a una sala de bingo de Madrid