Froilà i Gonzalo Caballero

Froilà expulsa el torero Gonzalo Caballero de la seva colla

El germà de Victòria Frederica sospita que el seu presumpte cunyat ha filtrat informació privada a la premsa, motiu pel qual ha decidit trencar relacions amb ell

Victòria Frederica acaba de topar amb un enorme i problemàtic dilema. Segons apunta ‘El Mundo’, dues de les persones més importants per a la filla de la infanta Helena han protagonitzat una trifulga que no sembla que tingui remei. Es tracta del seu germà Froilà i el seu amic especial, el torero Gonzalo Caballero els quals, havent establert un fort vincle durant els últims quatre anys, han acabat trencant relacions i tot apunta que Froilà no en vol saber res més.

Caballero, sospitós de filtrar informació a la premsa

El motiu no és altre que les sospites de Froilà sobre la possibilitat que el seu amic hagi filtrat informació privada a la premsa, quelcom que pel nebot de Felip VI es configura com una de les deshonres més grans possibles.

Aquesta informació guardaria relació amb la suposada mala relació que mantenen Victòria Frederica i la xicota de Froilà, Mar Torres, una tensió que es va poder palpar durant la posada de llarg de la filla de la infanta Helena.

La mala relació de Victòria Frederica i Mar Torres, l’origen de tot

I és que, tal com apuntava el mitjà ‘La Razón’ en un dels seus articles, en un moment concret de la festa «Froilà tenia reservat un lloc al costat de la seva germana a la festa, en la qual també estava ocupant un lloc d’honor a la dreta de Victòria el torero Gonzalo Caballero. El fet que no hi hagués cap lloc per a Mar no era un problema de protocol o descuit, sinó una demostració rotunda de la tensió que existeix entre Victòria i Mar Torres».

Victòria Frederica
Victòria Frederica es debat entre el seu germà i el seu amic especial | CatalunyaDiari.cat

 

La notícia, però, no es queda aquí, i continua fent patent que «en veure’s apartada del grup, Mar Torres va encendre's d'ira i no es va calmar fins que, de mala gana, Victòria li va fer un lloc a la taula». És a dir, que «la relació entre les cunyades no travessa el seu pitjor moment».

«És completament mentida», lamentava Froilà

Segons recull el mitjà citat anteriorment,  aquest article va enfurismar profundament Froilà, el qual va posar el crit al cel davant del seu entorn més proper: «Però si Gonzalo ni tan sols estava a la nostra taula! I l’únic que estava apartat era ell. És completament mentida», lamentava el fill de Marichalar.

Aleshores, el nét de l’emèrit va ordenar als seus amics que descobrissin qui havia estat el ‘talp’. I, tan sols un dia després, feia creu i ratlla a Caballero i prenia la determinació d’expulsar-lo de la colla,  tal com ha fet al llarg de la seva vida sempre que ha sospitat que alguna amistat pretenia lucrar-se a costa d’ell.

 

 

També et pot interessar: