Victòria Frederica vol independitzar-se amb la seva parella Gonzalo Caballero

La filla de la Infanta Helena li ha donat un gran disgust a la seva mare, que considera que és massa aviat per anar-se'n de casa
La infanta Helena no li agrada que Victòria Frederica vulgui anar a viure amb la seva parella | CatalunyaDiari.cat

 

Victòria Frederica vol independitzar-se. Segons publiquen diversos mitjans de comunicació, la filla de la Infanta Helena vol anar-se’n a viure amb la seva parella, el torero Gonzalo Caballero. Així doncs, la parella estaria buscant un pis on començar la seva nova vida junts a la capital, a Madrid, on viuen per separat actualment. 

 

La decisió però, no està agradant gens a l’entorn més proper de la nena, concretament a la seva mare la infanta Helena, ja que considera que és molt jove, i que amb 18 anys acabats de complir, és molt precipitat anar-se’n de casa i començar una nova vida en parella. La seva mare per tant, s’hauria mostrat molt enfadada per la decisió de la seva filla, i certes informacions apunten que li hauria demanat que s’esperés uns mesos abans de fer el pas.

 

Victòria Frederica i Gonzalo Caballero junts | INSTAGRAM

 

Victòria Frederica celebrava la seva posada de llarg fa pocs dies, un esdeveniment en què les noies de l’alta societat es reuneixen per celebrar la majoria d’edat. Pel que sembla, Victòria Frederica vol començar a viure la seva vida, després d’anys de protecció per part de la família reial, que l’han criat en una bombolla de la qual ella ara es vol desprendre, començant un nou camí amb Gonzalo Caballero.

 

També et pot interessar...