La periodista Sandra Barneda

Sandra Barneda surt en defensa de Terelu davant els atacs a 'Viva la vida'

La filla de Maria Teresa Campos va parlar sobre la venda del seu àtic i sobre la controvèrsia amb el seu excompany a 'Sálvame', Kiko Hernández

La tarda de dissabte passat va ser una mica polèmica al programa 'Viva la Vida', de Telecinco. La protagonista en aquest cas va ser Terelu Campos. La col·laboradora va acudir al programa per a parlar d'alguns temes que, personalment, no li són del tot agradables.

Concretament, es tracta de la controvèrsia existent per la venda del seu àtic i per la discussió amb el col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández. En aquest sentit, la filla de Maria Teresa Campos va exposar els seus arguments, això no obstant, sembla que no van acabar de convèncer a companys com José Antonio, que no va trigar a recriminar-li que: «Ets políticament correcta i aixafes clots, però no fiques els peus sencers». 

La contundent resposta de Terelu

Davant aquesta acusació, Terelu no va dubtar en respondre-li que: «Jo estic molt farta que si em fico, no em fico, fins a on em fico. Et dic jo a tu el que has de fer? No li dic a ningú el que ha de dir, ni com ho ha de dir, ni a qui. No em fico, cadascú fa i desfà a la seva manera. I això té o no té conseqüències». Tanmateix, la periodista va afegir que: «Jo sóc com vull ser, no com tu vulguis que sigui. Així de clar».

El plató de 'Viva la vida'
Terelu va haver de respondre preguntes sobre la seva vida privada | Telecinco

 

Davant aquesta esbroncada de Terelu, José Antonio no va dubtar en respondre les seves paraules tot dient-li que: «Ni jo vull que actuïs com jo vull, però sí que et diré alguna cosa. O participes o no participes, el que no es pot és participar a mitges». Però la polèmica no es va acabar aquí i lluny de deixar el tema per sentenciat, la presentadora del programa durant els mesos d'estiu, Sandra Barneda, també va decidir ficar cullerada en la discussió. 

Barneda va voler deixar les coses clares

Barneda ho va fer per a defensar a Terelu i, a la vegada, cridar l'atenció al jove col·laborador. «Fins ara crec que sóc la presentadora del programa i et diria José Antonio que no tu no estàs autoritzat. És la direcció del programa la que dirà si participa o no participa. I ara em deixaràs. Donada la teva joventut et perdono el que t'hagi de perdonar, però hi ha coses que no», va recriminar Barneda.  Tanmateix, va afegir que: «Crec que Terelu està sent molt generosa en tots els sentits i si hem parlat d'aquest tema, és perquè se'ns ha acusat de manipulació. He dit i reiterat que és absurd entrar en una guerra entre dos programes de la mateixa cadena».

La periodista Sandra Barneda
Sandra Barneda va ser molt crítica amb el col·laborador | Telecinco

 

Finalment, la presentadora va sentenciar la discussió dient que: «Aquesta senyora ha estat moltíssim temps amb uns companys amb els quals es porta bé i amb alguns no tant, com a les grans famílies. I en tot cas, posem continguts perquè ells també en posen, funcionem així i fem televisió».

També et poden interessar...