Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos

Alejandro Sanz regala a Terelu un tatuatge per a recuperar els mugrons

El passat mes de novembre la periodista es va sotmetre a una doble mastectomia a causa del seu càncer de mama

Terelu Campos
Terelu Campos ha aconseguit superar la dura operació del passat mes de novembre | Telecinco

 

Terelu Campos està passant per una llarga i dura lluita contra el càncer de mama. El passat mes de novembre de 2018 es va sotmetre a una doble mastectomia i, des de llavors, la seva recuperació no ha estat del tot fàcil i ha hagut de passar per forts episodis de dolor físic i psicològic.

Durant aquest temps, fins i tot, ha deixat la seva feina com a col·laboradora de 'Sálvame' per a iniciar una nova etapa lluny d'esbroncades i relacions tòxiques.  Ara bé, en els mals moments és quan es descobreix quines persones valen la pena i quines estan sempre al teu costat. I precisament això és el que li ha passat a la filla gran de Maria Teresa Campos.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

L'emocionant gest d'Alejandro Sanz

Però si ha hagut una persona que l'ha fet emocionar especialment per la seva generositat, aquest ha estat el popular cantant Alejandro Sanz. Segons ha explicat la mateixa Terelu en una entrevista a la revista 'Lecturas', «al gener em va enviar un whatsapp molt afectuós amb un vídeo amb dones mastectomitzades i un tatuador amic seu tatuant-lis el mugró. Em va dir: T'està esperant. Aquest és el meu petit regal de Reis per a tu».

Sens dubte, el gest va emocionar profundament a la presentadora, a més a més, després de rebre el missatge d'algú que no és un amic íntim. Davant aquesta proposició, Terelu ha confessat que se li van caure algunes llàgrimes d'emoció. A banda d'Alejandro Sanz, la periodista ha assegurat que està rebent l'afecte de persones com Marta Sánchez, Malú, Bunbury i la seva dona, i Jose Girl.

El cantant Alejandro Sanz
Alejandro Sanz ha tingut un bonic gest amb Terelu Campos | Instagram

 

Finalment, Terelu ha assegurat que ara mateix es troba en una època molt més tranquil·la i que ha aconseguit oblidar-se per un temps del seu físic. De fet, confessa que: «No em peso ni ho tornaré a fer ara mateix em sento molt millor».

També et poden interessar...