Imatge de Rosa López amb uns amics

Rosa López sorprèn amb unes fotos en topless acompanyada d'amics

La cantant ha publicat unes imatges sense la part superior del biquini al seu perfil d'Instagram

Rosa López va ser la guanyadora de la primera edició d''Operación Triunfo'. Aquell any va ser tot un descobriment per l'aterratge amb força d'aquest programa amb força que, després de quinze anys, encara segueix triomfant edició rere edició.

Però també ho va ser per tenir la possibilitat de conèixer a grans artistes com és el cas de López i altres companys com David Bisbal, David Bustamante o Chenoa. El pas del temps no ha deixat enrere l'afecte que els fans del programa van agafar als concursants i mostra d'això és que qualsevol publicació que fan a les seves xarxes socials tenen una acollida inigualable. 

Unes imatges divertides en companyia d'amics

López ha estat la darrera que ha deixat als seus seguidors amb la boca oberta. Lluny d'assemblar-se a aquella jove i vergonyosa noia que es va presentar al concurs, la cantant ara és ja una dona adulta, segura de si mateixa i convençuda que el seu físic potser, si ella vol, el seu millor aliat. Tan és així que la de Granada s'ha atrevit a publicar unes fotografies amb la també exparticipant del programa Vero, i dos nois més en una piscina i fent topless. 

Les imatges són divertides i es pot apreciar com la cantant posa amb alegria sense la part superior del seu biquini i, per evitar que se li vegin els pits, els seus amics es posen per davant fent gestos dissimulats, però estratègics. Vero també està fent topless i, igual que López, després la felicitat d'un dia en companyia de bons amics. La publicació de la cantant va rebre més de 10.000 'likes' i la va publicar per a celebrar el Dia de l'Amistat. En aquest sentit, el text que acompanyava les imatges deia: «Com és aquesta vida de preciosa quan vol. Es pot demanar més? #FeliçDiaDeLAmistat».

També et poden interessar...