Núria Marín gaudeix de les platges italianes fent 'Top less'

La presentadora de 'Cazamariposas' desconnecta del treball al sud d'Itàlia

La periodista catalana Núria Marín ha iniciat les seves vacances després d'una temporada intensa de treball. La presentadora de 'Cazamariposas' ha compartit diverses fotografies a les seves xarxes socials on es pot veure les espectaculars vacances que està vivint.

La presentadora catalana és tendència a les xarxes socials

Núria Marín té gairebé 100.000 seguidors a Instagram, lloc on ha compartit els seus moments d'oci. L'última fotografia que ha penjat ha generat un gran flux de comentaris dels seus seguidors, ja que  la catalana apareix en 'topless' en una idíl·lica platja del sud d'Itàlia. La imatge ha estat acompanyada d'un comentari d'allò més graciós: «Cuando te crees la sirenita pero te quedas en sardinita». La periodista, tot i el seu famós caràcter, també és una persona amb un gran sentit de l'humor, motiu pel qual els seus fans ho agraeixen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No importa el barco que tengas, sino el capitán que seas. #almapirata #holidays #italyiloveyou

Una publicación compartida de Nuria Marin (@nuriasecret) el

Més fotografies 'al natural' per combatre

Fa uns dies Núria Marín va ser criticada per penjar fotografies en banyador i sense cap classe de maquillatge, al natural. La periodista es va defensar dels atacs publicant més imatges amb comentaris com: «Me río de los que me critican por mi físico y sonrío a los que me entendéis y me compráis así, al natural como un berberecho».

Vacances merescudes

La catalana està gaudint d'unes excel·lents vacances a Calàbria, després d'haver estat presentant 'Cazamariposas' durant tot l'any a més de presentar en alguna ocasió 'Sálvame' i 'Socialité', tot un èxit per a la presentadora catalana que ja s'ha convertit en fixa.

També et pot interessar...