Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

‘Sálvame’ fa una llista dels retocs estètics d’Isabel Pantoja

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ s’ha sotmès a diferents tractaments per millorar la seva imatge i veure’s més jove després d’abandonar l’illa d’Hondures

La tornada d’Isabel Pantoja del reality d’aventures ‘Supervivientes’ ha estat el centre d’atenció pels mitjans de comunicació. A més d’haver tornat a aparèixer a la televisió i d’haver explicat la seva experiència d’aïllament a Hondures, s’està parlant molt sobre la seva imatge renovada.

Així doncs, la mare de Kiko Rivera sembla molt més jove que quan va començar el reality de Telecinco, i és evident que això és gràcies a diversos retocs estètics i estilístics als quals s’ha sotmès per lluir un aspecte més saludable i rejovenit. De fet, el programa  ‘Sálvame’ ha volgut fer un repàs complet de tots els tractaments que s’ha realitzat la cantant,  i el cert és que han elaborat tota una llista.

La llista dels retocs estètics d’Isabel Pantoja

El primer que va fer Isabel Pantoja després d’abandonar ‘Sálvame’ per motius de salut,  va ser recórrer al centre Vlun Madrid perquè li realitzessin un microblading.  En tractar-se d’un centre de referència en qüestions de tractaments estètics i de bellesa, la ‘tonadillera’ l’ha escollit per dissenyar la forma de les seves celles i repoblar-les.

A més a més, cal assenyalar que s’ha desfet d’alguna arruga per lluir un rostre més jove, i ha optat per posar-se pestanyes postisses que fan que la seva mirada sigui més atractiva. Les canes han desaparegut, i la seva mata de cabell llueix sana i espectacular gràcies a unes extensions.

Isabel Pantoja es realitza retocs estètics després de tornar de 'Supervivientes'
Isabel Pantoja s'ha realitzat diversos tractaments estètics després de tornar de 'Supervivientes' | CATALUNYADIARI

 

Però això no és tot. La mare de Chabelita té a l’agenda una altra cita estètica per eliminar amb làser les marques que van provocar-li als genolls la realització d’un dels reptes del concurs de supervivència.

De la mateixa manera,  ‘Sálvame’ ha destacat que la seva imatge renovada també ha estat acompanyada d’un ‘look’ més modern i actual. Una clara mostra d’això és haver inclòs els leggings, una peça de roba que és tendència aquesta temporada, dins el seu vestuari.

També pots llegir...