Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La fotografia oficial de les vacances a Palma d'aquest any

Letícia prohibeix al rei Felip navegar amb les seves filles a Palma

La reina ha frustrat la il·lusió del rei Felip VI d'ensenyar vela a Elionor i Sofia durant aquestes vacances a Palma de Mallorca
La fotografia oficial de les vacances a Palma d'aquest any
La fotografia oficial de les vacances a Palma d'aquest any | CatalunyaDiari.cat

 

El rei Felip VI es troba aquests dies a Palma de Mallorca gaudint de les vacances que cada any realitza la família reial a les Illes Balears. Com és tradició, veurem al monarca practicant vela, un dels seus esports preferits, que també apassiona altres membres de la família reial com són el seu pare Joan Carles o els seus nebots Froilà i Victòria Frederica.

 

D’aquesta manera, la cosa que més  il·lusió faria al rei seria que les seves filles Elionor i Sofia naveguessin al seu costat durant aquests dies, cosa que per ara sembla del tot impossible. El motiu?  La reina Letícia s’hi oposa fermament.

 

Al rei Felip li apassiona la vela
Al rei Felip l'apassiona la vela | CEDIDA

 

Segons la revista 'Lecturas',  la reina Letícia s’hauria negat en rotund a la petició del rei, per l’exposició mediàtica que suposaria per les seves filles aprendre vela al costat del seu pare. És per això que mai s’ha vist a la princesa Elionor i la infanta Sofia navegant a bord d'un veler amb el seu pare, de la mateixa manera que ho van fer el seu dia els fills de la infanta Cristina i la infanta Helena, que apareixien sovint als mitjans prenent classes d'aquest esport.

 

De moment, només podrem gaudir de l’estampa familiar de les filles amb el monarca a bord del veler Aifos, quan aquestes s'acomiadin d'ell i li  desitgin sort al seu pare, com van fer fa pocs dies en iniciar-se la 38a Copa del Rei.

 

Els reis amb les seves filles a bord del veler Aifos
Els reis amb les seves filles a bord del veler Aifos | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...