Letícia prohibeix al rei Felip navegar amb les seves filles a Palma

La reina ha frustrat la il·lusió del rei Felip VI d'ensenyar vela a Elionor i Sofia durant aquestes vacances a Palma de Mallorca

La fotografia oficial de les vacances a Palma d'aquest any
La fotografia oficial de les vacances a Palma d'aquest any | CatalunyaDiari.cat

El rei Felip VI es troba aquests dies a Palma de Mallorca gaudint de les vacances que cada any realitza la família reial a les Illes Balears. Com és tradició, veurem al monarca practicant vela, un dels seus esports preferits, que també apassiona altres membres de la família reial com són el seu pare Joan Carles o els seus nebots Froilà i Victòria Frederica.

 

D’aquesta manera, la cosa que més il·lusió faria al rei seria que les seves filles Elionor i Sofia naveguessin al seu costat durant aquests dies, cosa que per ara sembla del tot impossible. El motiu? La reina Letícia s’hi oposa fermament.

 

Al rei Felip li apassiona la vela
Al rei Felip l'apassiona la vela | CEDIDA

 

Segons la revista 'Lecturas', la reina Letícia s’hauria negat en rotund a la petició del rei, per l’exposició mediàtica que suposaria per les seves filles aprendre vela al costat del seu pare. És per això que mai s’ha vist a la princesa Elionor i la infanta Sofia navegant a bord d'un veler amb el seu pare, de la mateixa manera que ho van fer el seu dia els fills de la infanta Cristina i la infanta Helena, que apareixien sovint als mitjans prenent classes d'aquest esport.

 

De moment, només podrem gaudir de l’estampa familiar de les filles amb el monarca a bord del veler Aifos, quan aquestes s'acomiadin d'ell i li desitgin sort al seu pare, com van fer fa pocs dies en iniciar-se la 38a Copa del Rei.

 

Els reis amb les seves filles a bord del veler Aifos
Els reis amb les seves filles a bord del veler Aifos | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris
Anna
Tenim un rei que es un calçaces...es incomprensible que un home que es diu rei de tot un pais no pugui governar casa seva, imposar la seva voluntat al devant de una dona que vol ser reina I no ho aconseguirà mai, ella es reina consort, pero no es reina.Un home que pretent ser rei de un paìs i que no pot controlar la neta de un taxista, no pot pretende ser rei . Es tant sols un ninot a les mans de una histerica mal educada,pretenciosa i amb molt mala llet. Una dona que es dona el permìs a ella mateixa per sortir amb les seves amigues, pero no vol que el seu marit, el rei, pugui reunirse i surtir amb els seus amics, qui collons es creu que es? , ni les seves pobrets filles tenen el dret de tota la Juventud de tenir amigues ....quin fàstic de dona tirànica. Pero la culpa la te ell, el rei, per no saber imposar-se. Si no es treu del damunt aquesta nefasta dona la Corona anirà a la merda...I ho diu una catalana independentista que contra la seva voluntat segueix sent espanyola. La corona sincerament me la repamplimfa, pero amb treu de pollaguera la dona aquesta ,la Letizia, que no deixa viure a ningù, es com el gos tant amateix encara no ha entès que si porta la vida de luxe que porta es gràcies al poble i que per tant ahurìa de comportar-se . Es egoista, mala mare,I mala Muller. Fora aquesta dona...este'm farts de pagar sous exagerats a persones inùtils.. Visc en un paìs ocupat, espanyola per obligaciò i aixo incluo tenir que aguantar les mofes i befes de tots els països Europeus per tenir una dona extravagant I dictatorial casada amb un rei sensa força de voluntat per encarar-se a la Letizia ,i parar-li els peus. Un bon cop de puny a la taula I un bon crit que digui PROU ha de fer que tanta tonterìa acabi...pero aquet rei es unmolt fluid devant la seva dona....I ara ja pode-ho enviat la policia i que amb detingui per dir les veritats i dir el que el poble pensa....les veritats ofenen.!!
Consuelo Boquera Orellano
Me pareix increïble el q fa aquesta dona. Exposició als mitjans de comunicació... paparrutxada. Si jo fos Felip, els ensenyaria, vela i el que toqui. La leticia si no vol fer esport q no el faci, però tant q vol una vida sana què millor q la vela, la mar... a mi m indigna un poc aquesta actitud tant rígida amb les filles i altres històries que van per youtube...

envia el comentari