Kiko Matamoros

La parella de Kiko Matamoros celebra que l'operació ha anat «molt bé»

Tots els fills, excepte Laura que es troba de viatge a l'Argentina, van decidir visitar el seu pare en aquests durs moments

Kiko Matamoros ha sortit satisfactòriament de la seva operació de bufeta. Així ho va manifestar la seva parella, Marta López, durant una intervenció en directe a 'Sálvame'.  Segons la jove parella del col·laborador, els metges van trigar només tres quarts d'hora en operar a Matamoros i, tot i que encara no es coneixen els resultats de l'anàlisi dels diversos tumors que tenia a la bufeta, es mostren bastant optimistes al respecte i, per tant, tot ha anat «molt bé».

No mostraven la mateixa actitud dies abans de l'operació de Matamoros, ja que ell mateix va explicar que els professionals li van recomanar operar-se d'urgència davant la possibilitat que els tumors que hi havia fossin malignes. Poques hores després de la seva delicada intervenció, Matamoros ja va poder descansar a la seva habitació de l'hospital en companyia dels seus estimats.

Tots els seus fills el van visitar, excepte Laura

En aquest sentit, cal destacar que tots els fills de Matamoros van decidir visitar el seu pare en aquests delicats moments, excepte Laura, que es troba de viatge a l'Argentina i ell mateix li va dir que no feia falta que tornés per a visitar-lo. Entre aquestes visites, sorprèn i destaca la del seu full Diego Matamoros, ja que ambdós han protagonitzat forts enfrontaments en diversos programes de televisió.

Això no obstant, el jove va decidir deixar de banda les diferències amb el seu pare i fer-li costat en un dels moments més delicats de la seva vida. Diego tampoc manté una bona relació amb la parella del seu pare, tot i això, López va explicar a 'Sálvame' que es van saludar de forma cordial i ja està. «És el seu fill per davant de tot, i això ho respecto, així que la salutació cordial per part dels dos i ja està», va explicar López.

Kiko Matamoros i Marta López
Marta López ha assegurat que no deixarà sol a Kiko en aquests durs moments | CatalunyaDiari.cat

 

Marta López estarà sempre al seu costat

De la mateixa manera va assegurar que no havia demandat a Diego i que, de moment, tampoc ho farà. El que sí que farà és estar al costat de Matamoros en tot aquest procés. «Quan Kiko em va plantejar que si era alguna cosa dolenta, el millor seria no continuar amb la relació, jo li vaig dir que jo estaria al seu costat passi el que passi. Una parella és això, en la salut i en la malaltia. Jo estaré al seu costat, i ell ho sap», va concloure López.

 

També et poden interessar...