Kiko Matamoros

Kiko Matamoros ingressa a l'hospital acompanyat de la seva filla Anita

El col·laborador ha de sotmetre's a una operació per a eliminar els diversos tumors de bufeta que li van diagnosticar fa poques setmanes

Kiko Matamoros ja està ingressat a l'hospital per a sotmetre's a l'operació que, en un principi, han d'acabar amb els seus tumors de bufeta.  Cal recordar que el col·laborador de 'Sálvame' va explicar que, després d'un terrible episodi en el qual es va aixecar enmig un toll de sang, els metges li van diagnosticar diversos tumors a la bufeta, dels quals, s'ha de desfer com més aviat millor.

Fent cas omís de la urgència dels metges, Matamoros ha preferit passar abans uns dies amb la seva actual parella Marta López, i no ingressar fins aquest 6 d'agost. 

Acompanyat de la seva parella i la seva filla petita

A l'arribada a l'hospital, Matamoros no va estar sol i, a més a més de la seva parella, també va voler acompanyar-lo la seva filla petita, Anita Matamoros. La jove, fruit del seu matrimoni amb Makoke, es va mostrar especialment preocupada i afectuosa amb el seu pare, al qual, no va dubtar en abraçar fortament a l'entrada de l'hospital.

La parella i la filla de Kiko Matamoros
Matamoros va estar acompanyat per Marta López i Anita Matamoros | CatalunyaDiari.cat

 

Per la seva banda, el col·laborador es va mostrar visiblement tranquil, tot i que una mica pensatiu conscient de què li espera. Com no podia ser d'una altra manera, Anita va estar acompanyada de López. Ara, Matamoros haurà d'enfrontar-se al que possiblement és un dels moments més durs de la seva vida. 

Tal com ell va explicar a 'Sálvame', l'esperança és l'últim que es perd, però els metges no eren massa optimistes en relació a la naturalesa dels tumors. En el cas que siguin malignes, haurà de passar per un tractament dur i llarg, però que, esperen, sigui la clau de la recuperació de la seva salut.

Kiko i Anita Matamoros
La filla petita de Matamoros va voler estar al costat del seu pare | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...