Alejandro Sanz

L'exmànager d'Alejandro Sanz li demana 9 milions d'euros

Els advocats del cantant li va oferir quatre milions i l'empresària els va rebutjar

Alejandro Sanz està passant per una època complicada. Més enllà dels seus èxits com a professional, en la seva vida més personal travessa uns moments delicats. Primer per la separació de la seva dona i mare de dos dels seus fills, Raquel Perea.

I d'altra banda, pel conflicte que arrossega amb la que un dia fou la seva mànager, Rosa Lagarrigue. En aquest sentit, el passat 24 de juliol, el famós cantant va haver d'anar al jutjat 74 de Primera Instància de Madrid per veure's les cares amb el jutge que porta el conflicte amb ambdós professionals. 

Una auditoria complicada

Tot va començar quan Sanz va demanar l'any 2016 una auditoria dels seus comptes professionals com artista. Es desconeixen els resultats concrets d'aquesta auditoria, però hores més tard va decidir acomiadar de forma fulminant Lagarrigue.

Des de llavors, el conflicte no ha fet més que augmentar, fins al punt que la seva ja exmànager li demana nou milions d'euros.  Segons ella, el seu acomiadament no va tenir suficients raons i, per aquest motiu, exigeix que el cantant li aboni la seva part corresponent.  No pensa el mateix Sanz, qui ja li va oferir abans de començar tot aquest procés judicial un total de quatre milions d'euros, però Lagarrigue no va aconseguir arribar a un acord amb els seus advocats.

Alejandro Sanz i la seva exmànager
Alejandro Sanz va acomiadar a Rosa al 2016 | Twitter

 

Un judici amb poques paraules per part del cantant

Ara, haurà de ser un jutge que decideixi qui ha de pagar a qui i quant. De moment, segons ha explicat la revista 'Diez Minutos', només ha tingut lloc un judici en el qual el cantant va estar molt seriós i amb poques paraules.  De fet, afegeixen, el jutge va haver de cridar-li l'atenció per la seva brevetat en les respostes. Després del judici, Sanz seguirà amb la seva gira per Amèrica, ja que la música, és la millor medicina per a tots els seus mals.

També et poden interessar...