Chelo a punto de salir hacia el hospital

Chelo García Cortés, traslladada a l'hospital després de caure a les instal·lacions de Mediaset

Va necessitar 28 punts de sutura per tancar una ferida oberta: «Hi havia molta sang»

Chelo García Cortés acaba de finalitzar el seu concurs a 'Supervivientes', i encara no se sent del tot a gust amb la seva tornada al plató de 'Sálvame'. Ara, García Cortés ha d'aguantar les crítiques i retrets dels seus companys. Però aquest dimarts les coses encara s'han tornat més difícils. La periodista va caure abans d'entrar al programa, amb tanta mala sort que va haver de ser traslladada a l'hospital per tal que els professionals avaluessin el seu estat.

El programa, que el dimarts era presentat per Kiko Hernández, va tenir un inici d'allò més accidentat. La imatge de Chelo en cadira de rodes, amb cara de dolor, angoixada, i amb una de les seves cames embenades, es va convertir en surrealista i sorprenia els espectadors. Kiko Hernández va ser l'encarregat d'explicar a l'audiència què havia passat. «La Chelo ha ensopegat de tal manera que ha sortit "literalment per l'aire" protagonitzant una seriosa caiguda», va explicar.

Mentre acompanyava a Chelo fins al cotxe que l'anava a traslladar a l'hospital, Kiko continuava donant detalls sobre el contratemps: «Mai he començat un programa d'aquesta manera. Pocs minuts abans de començar, estava fent unes proves de so quan he vist a Chelo literalment volar per l'aire», continuava el madrileny.

Chelo a punto de salir hacia el hospital

Chelo, a punt de sortir cap a l'hospital | telecinco

 

«Ha començat a sagnar molt»

Segons la versió del presentador, la concursant de 'Supervivientes' estava «parlant per telèfon i en entrar de nou a plató ha ensopegat i s'ha menjat una vorada». Hernández va explicar que, a conseqüència de l'aparatosa caiguda, García Cortés s'ha fet «una bretxa, un tall d'uns deu centímetres que ha començat a sagnar molt», ja que s'havia «tallat amb un ferro».

No obstant això, les imatges que han mostrat la realitat de l'ensopegada han estat els enregistraments del moment en què la col·laboradora es trobava tombada en el terra mentre era atesa pel personal sanitari de Mediaset. Els metges han aconsellat el seu immediat trasllat a l'hospital per a valorar millor les conseqüències de la caiguda amb els mitjans que disposen en aquest tipus de centre sanitari i que no hi ha en un plató de televisió.

Chelo atendida en Mediaset tras su caída
Chelo atesa a Mediaset després de la seva caiguda| telecinco

 

Malgrat el dolor que Chelo sofria en aquests moments, l'única preocupació que li rondava en el cap era que la seva dona Marta hagués vist tota l'escena i estigués preocupada. Chelo assegurava que estava tranquil·la i que no sentia cap dolor: «No em fa mal, la meva única preocupació és Marta. Que no s'assabenti Marta», era la frase que no parava de repetir, segons els seus companys.

28 punts de sutura

El programa es va posar en contacte amb la dona de Chelo, que està a Barcelona, per a tranquil·litzar-la i, segons va explicar Hernández, «s'esperarà al diagnòstic per a veure si es desplaça a Madrid per a estar amb ella». Després d'un temps a l'hospital, la col·laboradora ha rebut l'alta i té bones notícies: el tall no l'ha afectat la mobilitat però han hagut de donar-li 28 punts de sutura. Haurà de prendre antibiòtic, fer-se cures i esperar deu dies al fet que li llevin els punts.

 

També et pot interessar...