Victòria Frederica ho dona tot al Starlite de Marbella

A la filla de la infanta Helena se l'ha vist ballant reggeton i punxant a la cabina del DJ

A Victòria Frederica li encanta sortir de festa
A Victòria Frederica li encanta sortir de festa | CatalunyaDiari.cat

Des que Victòria Frederica va complir la majoria d’edat ens hem acostumat a veure-la en multitud de festes nocturnes, donant-ho tot i causant maldecaps als seus pares. Durant la seva última sortida festera, la filla de la infanta Helena ha volgut deixar constància a les xarxes socials de com s’ho passa de bé quan surt de nit, en aquest cas, al festival Starlite de Marbella; allí l’hem pogut veure la mar d'animada ballant reggaeton o punxant a la cabina del DJ Adrián Lorenzo.

 

Les imatges de l’esdeveniment que han publicat els seus amics mostren com Victòria Frederica es rodeja amb tota mena de persones, inclosos amics íntims de la influencer María Pombo com són Tomás Páramo i Maria Garcia de Jaime, que han estat amb ella a la cabina del DJ.

 

Victòria Frederica de DJ al Starlite
Victòria Frederica de DJ al Starlite | Instagram

 

Amb tot això, Victòria Frederica s’està tornant una experta en sortir de nit fins a tal punt que les constants notícies que sorgeixen sobre les seves múltiples festes fan pensar que està portant una vida de desenfrè i diversió a tot drap.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris
Jaume
Que importa el que faci aquesta pija I han cosas molt mes importans sembla mentida que aixo en digueu noticia esteu perdeu el nort

envia el comentari