Terelu Campos

Terelu Campos, preocupada pels estudis de la seva filla Alejandra

La néta de María Teresa Campos va contactar la seva mare quan va suspendre el primer examen de la Selectivitat: «Em va trucar feta un mar de llàgrimes»

Tot i que ja no són companyes de feina, Terelu Campos i Belén Esteban mantenen una molt bona amistat. Tan estreta és la seva relació que no dubten en ajudar-se quan una d’elles necessita consell, sigui de caràcter laboral o familiar. Ara, la preocupació més gran de Terelu són els estudis de la seva filla Alejandra, i ha decidit recórrer a la princesa del poble per trobar una solució.

Terelu, molt amoïnada pel futur acadèmic de la seva filla

Si bé és cert que Belén Esteban ha aconseguit protegir la privacitat de la seva filla dels mitjans de comunicació, no ha succeït el mateix amb Alejandra Rubio. Sigui pels vídeos que comparteix al seu canal de Mtmad o per declaracions de la seva mare, la filla de Terelu Campos està a l’abast de la premsa diàriament.

A més de no tenir intimitat, sembla que els estudis no li estan anant tan bé com li agradaria, i és per aquest motiu que la Campos està preocupada pel seu futur. Per tal de poder accedir als estudis de Dret el pròxim any acadèmic, Alejandra Rubio necessitava aprovar la Selectivitat, i en un principi tot apuntava que estava suspesa. Això ha generat a la jove una situació molt tensa.

Terelu i Alejandra Rubio a Mtmad
Alejandra Rubio i la seva mare han estat sempre molt unides  | Mtmad

 

En una entrevista recent, la filla de María Teresa Campos va declarar les següents paraules:  «Quan va suspendre el primer examen, em va trucar feta un mar de llàgrimes. Vaig patir moltíssim i només li vaig donar ànims. Sabia que si no aprovava, s’enfonsaria».  Va afegir també que va trobar com a solució recórrer a un consell de la seva amiga Belén Esteban: «Vaig anar a demanar a Sant Judes».

Tant Terelu Campos com l’exparella de Jesulín de Ubrique són molt devotes, i la passió que Belén Esteban sent pel Patró dels Impossibles li ha transmès a la mare d’Alejandra Rubio. Se sap que fruit de l’ictus que va patir Jorge Javier, la col·laboradora de ‘Sálvame’ li va fer arribar una estampa de Sant Judes.

Després d’haver passat l’estrès i la preocupació per la Selectivitat de la seva filla, Terelu Campos ha explicat que «quan em va trucar i em va dir que havia aprovat amb un sis, vam ser felices».  Va acabar l’entrevista comentant que «ara el que vull és que gaudeixi de les vacances, que ha treballat molt i és molt jove».

També pots llegir...