Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio

Alejandra Rubio va suspendre la selectivitat amb un 4,9

La filla de Terelu Campos es va tornar a presentar i ha aconseguit treure un 6, fet que li permetrà iniciar els seus estudis de Dret

Alejandra Rubio
Alejandro Rubio té el seu propi canal a Mtmad | Cedida

 

Alejandra Rubio ha tornat a demostrar que, més enllà de ser la filla de Terelu Campos, darrere del seu nom hi ha una noia normal de la seva edat. En un dels seus recents vídeos al canal 'Mtmad', Rubio ha volgut apropar-se al jovent de la seva edat i explicar un dels episodis que, de ben segur, hauran viscut aquest mes de juny moltes persones.

La néta de Maria Teresa Campos ha confessat que va suspendre les proves d'accés a la universitat, és a dir, la selectivitat, amb un 4,9.  La causa del seu suspens va ser la mínima nota que va obtenir a Història i Llatí.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Va tornar a presentar-se per sorpresa de tots

Però lluny de conformar-se amb la nota, Rubio va decidir anar a la revisió i va poder rascar 2,25 punts més a Llatí. No va passar el mateix amb Història, del qual va treure només un 1,75 de nota.  En aquest sentit, a Rubio no se li veia del tot convençuda d'aquest resultat, ja que «les preguntes més curtes me les sabia totes. Pot ser alguna cosa que no estava bé... Però no per a treure un 1,75. Només podia optar a un 4».

Davant aquesta situació, Rubio va decidir tornar-se a presentar a la selectivitat sense dir-li a ningú i, per sorpresa de tots, ha aconseguit aprovar i treure ni més ni menys que un 6.  «Estic súper contenta», va explicar una Rubio que, per fi, podrà començar a estudiar al setembre els seus estudis de Dret, després que decidís abandonar els de moda.

Així doncs, gairebé sense voler-ho, la filla de Terelu s'ha convertit en un referent per a tots aquells estudiants que no aproven en primera convocatòria  i que demostren que amb esforç i dedicació tot es pot aconseguir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por ALX ? (@alerubioc) el

També et poden interessar...