L’assegurança de Malú la investiga per un possible frau, segons Laura Fa

La cantant està de baixa per una lesió al peu, però va estar caminant sense problemes al costat d’Albert Rivera quan aquest va sortir de l’hospital
Albert Rivera va sortir de l'hospital acompanyat de Malú, fet que ha alarmat a l'assegurança de la cantant | Antena 3

 

Malú torna a ser notícia i protagonista d’una nova possible polèmica. Tan bon punt la cantant va ser vista amb Albert Rivera sortint de l’hospital, on va estar ingressat per una salmonel·losi, ha captat l’atenció de tothom i, fins i tot, de la seva assegurança. Segons ha explicat Laura Fa a ‘Sálvame’, Malú està de baixa per una lesió al peu que ha provocat que cancel·lés la seva gira ‘Oxígeno’, però no li va impedir caminar al costat del líder de C’s.

 

Malú està de baixa per una lesió al peu

La cantant té una lesió al peu que l’ha obligat a agafar-se la baixa i, per tant, cancel·lar tots els concerts de la seva gira. Segons ha explicat la tertuliana, els artistes han de tenir una assegurança mèdica que cobreixi qualsevol circumstància, com la de Malú que, per cada concert que no pot fer, estaria rebent «una quantitat que rondaria els 30.000 euros».

 

Tanmateix, Laura Fa ha ressaltat el fet que Malú hagi aparegut al costat d’Albert Rivera quan aquest sortia de l’hospital, caminant sense problemes visibles. Així doncs, això hauria «despertat suspicàcies a l’assegurança» i ara estarien estudiant l'opció que la cantant hagi de presentar-se davant d’un tribunal mèdic per comprovar la seva lesió al peu.

 

Segons ella mateixa va compartir a les xarxes socials, la lesió era un «trencament de lligaments del turmell dret» que es va fer l’octubre del 2018, del que va ser operada al gener i que, al març, Malú ja havia començat la rehabilitació.

 

 

 

 

També et pot interessar...