Victoria Federica está de vacaciones en Grecia

Victòria Frederica està de vacancesa l'illa d'Ios, la més festiva de Grècia

La filla de la Infanta Helena i de Jaume de Marichalar està gaudint d'uns dies al costat de les seves amigues

L’estiu ja fa dies que ha arribat al nostre país, i molts dels famosos es troben gaudint de les seves vacances. Entre aquests, es troba  la filla de la Infanta Helena i de Jaume de Marichalar, Victòria Frederica, qui ha anat a passar uns dies a Grècia amb les seves amigues, un destí que segur que ha portat bons records a la seva àvia materna.

L’illa que ha escollit Frederica, però, no és ni Santorini ni Mikonos, sinó que ella i les seves amigues han decidit anar a l’illa de Ios, altrament coneguda com «l’illa de la festa». Un lloc dels més coneguts del país pels seus carrerons, les famoses platges i sobretot, pel gran ambient festiu que es respira i la intensa vida nocturna que ofereix. Sens dubte el destí és un bon lloc per passar desapercebuda i alhora passar-ho bé, ja que des de primera hora del matí s’organitzen festes a la platja que duren fins ben entrada la matinada.

Son las primera vacaciones junto a sus amigas
Victòria Frederica amb les seves amigues de vacances | Catalunya Diari

 

Aquesta  és la primera vegada que la néta de Joan Carles I fa un viatge sola amb les seves amigues a fora d'Espanya. El fa abans de passar la resta de les seves vacances amb la seva família, primer anirà amb la part materna a Mallorca, i després a Marbella i Sotogrande on aprofitarà els últims dies d'estiu amb el seu pare. Sembla que Victòria Frederica ha optat, aquest any, per passar primer uns dies amb les seves amigues i gaudir de sol, platja i festa, abans d'anar a les vacances familiars anuals.

Victòria Frederica no va ser present durant la celebració dels 21 anys del seu germà, Froilà de Marichalar,  possiblement per aquest motiu. En la celebració es va veure per primera vegada a la Infanta Helena amb la seva nora, Mar Torres, la qual va ser la primera trobada pública de les dues. 

També et pot interessar...