El nou presentador de 'Zapeando' serà Dani Mateo

Frank Blanco s'acomiada del programa d'humor després de sis anys al capdavant

Dani Mateo serà el nou presentador de 'Zapeando' quan comenci la nova temporada. El programa produït per Atresmedia i Globomedia es renova amb la incorporació del col·laborador d''El Intermedio', Dani Mateo, després del comiat de Frank Blanco, qui ha estat el presentador del programa durant els darrers sis anys.

Frank Blanco abandona el programa per iniciar nous projectes

Així ho ha decidit finalment la cadena d'Atresmedia, que ha hagut d'afrontar la baixa del presentador del programa des de feia més de sis anys, Frank Blanco, que tanca un cicle a 'Zapeando' per iniciar nous projectes professionals.

El nou presentador, humorista que fins ara acompanyava al Gran Wyoming al programa 'El Intermedio'.  D'aquesta manera, Dani Mateo es converteix en la segona pèrdua del programa d'humor informatiu,  després que Gonzo l'abandonés per ser el substitut de Jordi Évole a 'Salvados'.

Deixarà de presentar 'Yu: no te pierdas nada'

La incorporació de Mateo en el programa de tardes de La Sexta no hauria de ser incompatible amb alguna col·laboració puntual amb 'El Intermedio'. Ara bé, el que sí que hauria de deixar definitivament el periodista serà el càrrec de presentador del programa de ràdio de Los 40 Principales, 'Yu: no te pierdas nada'. De moment, ni la cadena ni el mateix presentador han confirmat com organitzarà Mateo els seus compromisos professionals.

Dani Mateo, protagonista de nombroses polèmiques, gràcies al seu gag amb el cadàver de Franco o a mocar-se amb la bandera d'Espanya, es va incorporar a La Sexta després de 15 anys de carrera professional a la televisió. Allí va començar l'any 2007 a col·laborar amb 'Sé lo que hicisteis...'. A partir de llavors, Mateo va convertir-se en una de les cares de l'humor més importants de la cadena.

També et pot interessar...