ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

King Jedet acusa Dani Mateo de criticar-li per ser un «travesti ridícul»

El que fou col·laborador del seu programa de ràdio va denunciar els fets a través del seu perfil d'Instagram
Jedet col·laborava al programa de ràdio de Dani Mateo | Instagram

 

King Jedet ha encès la polèmica en els darrers dies després de publicar en el seu compte d'Instagram unes frases que, suposadament, li va dir el periodista Dani Mateo, presentador del programa de ràdio 'Vodafone yu'.

 

Tot va començar fa un any quan Jedet va decidir abandonar el programa després de la polèmica del també col·laborador Antonio Castelo per suposat assetjament a menors. Un any més tard d'aquest comiat, Jedet assegura que va rebre uns missatges per part de Mateo que no ha pogut resistir-se a compartir, just, durant la setmana de l'Orgull LTGBI, tal com informa 'La Coctelera'.

 

 

El missatge de la polèmica

En aquests suposats missatges, Mateo va dir-li a Jedet que: «Crec que has comès un error i que no hauries d'haver-ho deixat. La teva carrera està acabada. Ara, simplement, et convertiràs en una travesti ridícul de Chueca». Davant aquesta afirmació Jedet no ha pogut mantenir el seu silenci i ha decidit explicar com es va sentir després de rebre aquest tipus de missatge.

 

«No em va fer mal que pensés que la meva carrera estava acabada, crec molt en mi, em va fer mal que algú que ha donat suport públicament a la comunitat LGTBIQ pensés que m'estaven fent un favor al deixar algú com jo estar en un mitjà serio», explica. Tanmateix, ha insistit dient que: «No els hi arribes als talons i pot ser, estimat Dani, el problema és que tu ets un home heterosexual gènere privilegiat i ridícul més que es creu per sobre de la resta i hauries d'educar-te en el respecte, tolerància i llibertat».

 

La resposta de Dani Mateo

Davant aquestes acusacions, Mateo no ha volgut deixar passar l'oportunitat i respondre, també per Instagram, a Jenet. «Si em coneixeu, sabeu que aquestes paraules mai sortirien de la meva boca i més dirigides a una persona que conec o no. Sabeu que a mi ni els travestis em semblen ridículs, ni Chueca em sembla un lloc dolent per a viure. Això no ha sortit de la meva boca», ha contestat el periodista.

 

Finalment, ha volgut sentenciar el tema tot dient que: «Em sembla un atac gratuït i és una mentida. Em sap greu dir-ho així perquè no és bonic, però és mentida. Busca fer-me mal, basant-se en una frase que jo no he dit mai i amb un propòsit que no entenc. Jedet, si estàs veient aquest vídeo, tens el meu telèfon, truca'm i explica'm de què va aquesta història».

 

També et poden interessar...