Orlando Bloom gaudeix de les seves vacances a Mallorca

Orlando Bloom demana als seus fans que tradueixin un missatge en català

L'actor de Hollywood, juntament amb la seva parella està passant les seves vacances a Mallorca

L'actor Orlando Bloom i la seva parella Katy Perry han gaudit uns dies de Mallorca on l'actor del Senyor dels Anells i Pirates del Carib ha vibrat fent esport de muntanya, pujant a un dels cims de la serra de Tramuntana.

L'actor vol resoldre un missatge en català

Orlando Bloom ha publicat a Instagram una col·lecció de fotografies sobre el trajecte de la seva excursió a la muntanya. A les seves xarxes també ha compartit unes espectaculars fotografies de l'excursió que ha fet entre Sóller, la Calobra, el Morro de sa Vaca i Cala Tuent, entre altres llocs de l'Illa. L'anècdota del viatge ha estat amb la darrera imatge que Orlando va penjar, on apareix una llosa de pedra amb un text en català. L'actor, mitjançant aquesta foto, ha demanat ajuda als seus seguidors a veure si algú era capaç de traduir el missatge de la pedra.

Orlando Bloom vol que li tradueixin el missatge de la pedra
Orlando Bloom vol que li tradueixin el missatge de la pedra | Instagram

«La millor vista ve després de l'escalada més dura... Si algú pogués traduir-me l'última foto, si us plau, deixin-ho en els comentaris, m'encantaria saber què diu», ha escrit Bloom a Instagram.

Missatge gravat en honor a Enric Alajarín i Mestre

Immediatament després de pujar la imatge, l'actor ha rebut una barbaritat de comentaris amb la traducció del missatge on li explicaven que el text era escrit en català i que es va redactar en memòria d'Enric Alajarín i Mestre, un excursionista que va morir en aquell punt de la muntanya mallorquina.

També et pot interesar...