Reyes

Suplanten a xarxes socials la identitat de la vídua de José Antonio Reyes

Noelia López ha denunciat l’estafa a través d’Instagram

La model Noelia López, vídua de José Antonio Reyes, s’ha servit dels seus comptes a xarxes socials per denunciar una estafa de la qual ha sigut víctima. Concretament, l’engany guarda relació amb l’existència d’un compte fals a Instagram que suposadament pertany a la sevillana, i a través del qual demanen diners amb el presumpte objectiu de «criar els meus fills».

López assegura que «mai hauria demanat diners»

«No sé qui pot estar rere aquest compte, fent-se passar per la meva persona», comença explicant la guanyadora de ‘Supermodelo 2007’, que continua fent patent el següent: «Ningú sap la realitat de la situació que estem vivint. A l’immens dolor de la pèrdua d’una figura tan important en una família, se li poden afegir més circumstàncies».

En aquest sentit, López emfatitza en el fet que «mai, fos quina fos la situació econòmica de casa meva, hauria demanat diners, i encara menys d’aquesta manera». No només això, sinó que «gràcies a Déu i als meus pares, mengem cada dia».

Molt agraïda a tots aquells qui l’han ajudat

El text que acompanya la captura de pantalla de la presumpta estafa conclou de la següent manera: «Agraeixo a tots aquells qui ens aprecien per fer-me saber l’existència d’aquests missatges. Demano màxima difusió per a parar això. Gràcies».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... si volvieras a nacer... 20/05/19

Una publicación compartida de NOELIA LÓPEZ (@noelialopezm) el

 

També et pot interessar...