Aurah Ruiz

El topless més polèmic d'Aurah Ruiz

La canària ha rebut crítiques per haver publicat una imatge quasi en topless

L'exconcursant de 'Mujeres y hombres y viceversa' i de 'GH Vip' s'ha submergit de ple en la polèmica una altra vegada. Aurah Ruiz ha publicat aquest dilluns una foto en què fa topless i es tapa els pits amb dos talls de síndria per evitar la censura.  Una imatge que podria haver passat més o menys desapercebuda si l'hagués penjat algú altre, però que sent d'Aurah Ruiz ha estat d'allò més polèmica. 

Acompanyada del missatge «Fresh Summer», és a dir, estiu fresc. La noia ha rebut crítiques per totes bandes: per ensenyar massa, per haver-se operat els pits, per no cuidar del seu fill i, fins i tot, per ser una mala mare. 

L'exconcursant de GH Vip ha rebut crítiques molt dures

A partir de la imatge d'ella amb les síndries, se l'ha acusat de ser una mala mare, de denigrar-se a ella mateixa i de ser tota de silicona, en referència a l'operació de pits. Alguns dels comentaris són els següents:

Comentari d'Aurah Ruiz

 

Comentari d'Aurah Ruiz

 

Comentari d'Aurah Ruiz

 

Per contra, també hi ha comentaris positius per part d'alguns seguidors, que la defensen de les crítiques i valoren la seva llibertat d'ensenyar el que vulgui. De totes maneres, Aurah Ruiz fa cas omís dels comentaris negatius i continua compartint les imatges que li ve de gust. De fet, fa dues setmanes va compartir una foto fent un topless una mica més discret i també va rebre crítiques del mateix estil.

La noia, però, no ha fet cas de les burles i ha seguit publicant allò que li ha semblat. Així que, el fet que hagi compartit la polèmica imatge de les síndries també es pot veure com una declaració d'intencions: encara que sigui durament criticada, Aurah Ruiz fa el que vol amb el contingut que publica i amb el seu cos

També et pot interessar...