Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paula Vázquez ha sorprès amb un nu integral a les xarxes

Paula Vázquez es despulla a Instagram i realitza una reivindicació feminista

La presentadora ha publicat un nu integral a Instagram citant unes paraules de Marilyn Monroe

Paula Vázquez ha sorprès amb un nu integral a les xarxes
Paula Vázquez ha sorprès amb un nu integral a les xarxes | Instagram

 

Amb l’arribada de l’estiu, les xarxes socials s’omplen d’imatges de 'celebrities' en poca roba o en biquini, que aprofiten les altes temperatures per lluir la seva figura. Instantànies en topless o sensuals nus integrals ja s’han convertit en habituals en moltes famoses, incloent la cantant Rosa López, que recentment sorprenia amb un topless acompanyada dels seus amics.

 

L’última en afegir-se a aquesta moda ha estat la presentadora de Movistar + Paula Vázquez, que ha publicat una imatge totalment despullada en què a més, ha aprofitat l'ocasió per fer menció a la històrica actriu Marilyn Monroe i de pas,  realitzar una reivindicació feminista que ha agradat molt als seus seguidors.

 

El nu integral de Paula Vázquez
El nu integral de Paula Vázquez | Instagram

 

D’aquesta manera, Paula Vázquez ha compartit una fotografia molt sensual en la qual apareix  nua, pentinant-se els seus llargs cabells i asseguda al costat d’una finestra. La imatge l’acompanyava amb unes paraules que en el seu dia va dir la famosa actriu Marilyn Monroe: «No és cert que no tingués res posat. Tenia posada la ràdio».

 

Una declaració d’intencions àmpliament aplaudida a les xarxes, en la qual la presentadora ha deixat clar que l’única persona que mana sobre el seu cos és ella mateixa.  La llarga llista d’elogis dels internautes no s’ha fet esperar, els quals aplaudien amb fervor, tant el seu comentari, com la bellesa de la fotografia: «Preciosa per dins i per fora, amb roba i sense. DONA, així amb majúscules» o «Gran foto, una vegada vaig veure ballar a la primavera i avui he vist a l'estiu desembolicar el seu llarg i daurat cabell. De conte de fades», han estat alguns dels comentaris positius que la presentadora ha rebut.

També et pot interessar...